+31 (0)76 531 00 33

Werkvoorbereiders

BIM voor werkvoorbereiders wordt steeds belangrijker. Je kunt er in jouw baan misschien al niet meer om heen. Als werkvoorbereider heb je bij het maken van werktekeningen, planningen en werkinstructies dagelijks te maken met deze ‘nieuwe’ manier van werken. Wil je de basis en het proces van BIM beter begrijpen? Of zoek je juist verdieping en wil je zelf modellen controleren? ANNO1809 heeft een aantal BIM trainingen voor werkvoorbereiders geselecteerd. 

Een goede basis is het halve werk. Volg de training 'BIM Basis' en maak kennis met de basis en het proces van BIM. De cursus bestaat uit de twee modules, namelijk ‘BIM Awareness’ en ‘BIM Process’. De modules zijn ook apart te volgen. 

De BIM-trainingen voor werkvoorbereiders

De BIM-basis al onder de knie? Voor wie verdieping zoekt, biedt ANNO1809 verschillende trainingen aan. Zo maak je in de cursus ‘BIM op de bouwplaats’ kennis met de mogelijkheden van BIM op de bouwplaats en leer je een taakgerichte werkinstructie maken.

Effectief en snel je BIM-model gebruiken 

Het kan altijd sneller en effectiever, toch? Volg BIM voor werkvoorbereiders in de training ‘BIM & bouwkosten’ en haal sneller en meer accurate hoeveelheden uit het BIM-model. Dat noemen we pas effectief te werk gaan!  Wil je eerst leren het model te controleren en weten hoe je hoeveelheden uit een BIM-model haalt. Dan is de cursus 'Coördineren met Solibri' iets voor jou. 

Jezelf ontwikkelen als werkvoorbereider?

Wil jij jezelf ontwikkelen naar BIM-Coördinator? Dan is de opleiding ‘BIM Coördinator’ wat voor jou. Tijdens deze opleiding komen alle aspecten in voor die jij als BIM Coördinator nodig hebt in de praktijk. 

Zo biedt ANNO1809 een compleet aanbod BIM voor werkvoorbereiders.
Zit de training er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


"Met de trainingen van ANNO1809 zijn we binnen ARCADIS op weg naar 100% BIM"

Tom Borst - BIM Manager, ARCADIS

ARCADIS