+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Specialistische training: BIM op de bouwplaats

  • 8-12
  • 2 dagen cursus

Jij ziet de eerste bouwplaatsen al veranderen. De eerste Ipads worden al gespot, maar zijn straks niet meer weg te denken. Hierdoor kun jij makkelijk kwaliteit- en veiligheidcontroles doen. Maar er zijn nog meer mogelijkheden die de digitalisering en BIM mee brengen voor op de bouwplaats. Ben jij enthousiast door deze innovaties en wil je er meer vanaf weten, maar er ook zelf mee aan de slag gaan? Met de training 'BIM op de bouwplaats' informeren en activeren  we jou niet alleen met de module, maar gaan we met tijdens de tweede dag ook ermee aan de slag.

Tijdens deze training zoomen we eerst even uit. Welke mogelijkheden zijn er allemaal gekomen met de komst van BIM voor op de bouwplaats, welke passen bij jouw proces en door welke kleine stapjes integreer je het. Daarnaast leer je de informatie die een bouwplaatsmedewerker voor een bepaalde taak nodig heeft, uit het model te halen. De dag bestaat uit een deel technische vaardigheden en een deel softe vaardigheden.  Tevens ga je zelf oefenen om dit toe te passen met je eigen tools. Met de softe vaardigheden besteden we aandacht aan communicatie: bedoel jij hetzelfde als ik?

Download brochure

BIM training voor

Uitvoerders, Werkvoorbereiders, BIM Manager, Teams

  • Open persoonlijke inschrijving
  • Begeleiding door een BIM professional
  • De mogelijkheden van BIM op de bouwplaats
  • Taakgerichte werkinstructie maken
  • Open communicatie
Specialistische training: BIM op de bouwplaats

Deze training wordt op dit moment alleen in-company gegeven en aangepast op jouw vakgebied. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door.  Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31 (0) 76 531 00 33

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die mee willen gaan in de digitalisering en hun bouwplaatsmedewerkers goed willen aansturen door taakgerichte werkinstructies te maken.

Waarom?

Naast dat jij op de hoogte met van alle mogelijkheden van BIM op de bouwplaats. Kan jij ook taakgerichte werkinstructies voor jouw bouwplaatsmedewerkers maken, waardooor jij de efficiĆ«ntie van jouw proces verhoogd. Je zorgt er namelijk voor dat ze de juiste informatie van de tekening / Ipad aflezen en bespaart ze onnodig uitzoekwerk.

Resultaat

Na deze training ben je enthousiast om aan de gang te gaan met de geleerde mogelijkheden van BIM op de bouwplaats. Daarnaast kun jij zelfstandig een taakgerichte werkinstructie maken.

Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'BIM op de bouwplaats | Basis'. 

Cursus

Programma

Cursus 2 dagen

De training 'BIM op de bouwplaats' bestaat uit twee modules

Module 1 | Basis
Deze dag informeren we jou niet alleen, maar activeren wij jou op een interactieve manier met de mogelijkheden van BIM op de bouwplaats aan de slag te gaan. We wisselen theorie af met workshops, waarbij we ook in gaan op de softe kanten van BIM, zoals communicatie. Communiceren doen we allemaal, maar niet allemaal even duidelijk. 

Module 2 | Taakgerichte werkinstructie maken
De tweede dag gaan we zelf aan de slag met de BIM-modellen. Samen met jou gaan we zorgen dat de juiste informatie voor een taak uit het model komt, ook wel taakgerichte werkinstructies. Per stap leggen we uit wat we doen, maar ook waarom het belangrijk is die stap te zetten. Na deze dag kun jij zelf een taakgerichte werkinstructie maken en ben je enthousiast om dit ook te gaan doen! 

LET OP: Je hebt zelf een laptop met Revit / ArchiCad / een andere modelleersoftware nodig.
Locatie, lunch en trainingsmateriaal zitten inclusief.