+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Basis training: BIM Basis

  • 8-12
  • 2 dagen cursus

Heb jij met jou enthousiasme al de eerste stappen in het BIM proces gezet? Of wil jij nu eindelijk de stap gaan maken? Met de BIM Basis training leg jij jouw basis voor een goede implementatie van BIM. Pak de goede weg door eerst even uit te zoomen naar welke mogelijkheden er allemaal met BIM zijn, wat dat voor jou betekent, maar ook voor jouw proces. De basis leg je door de modules  'BIM Awareness' & 'BIM Process' te volgen.

Tijdens deze tweedaagse training ken jij de basis kennis over BIM. Je weet niet alleen wat het is en waarom het wordt toegepast, maar bepaalt ook waarom jij het zou toepassen en hoe BIM bij jou past. Het is meer dan een tool. Jij weet de voordelen van BIM, maar je kent ook de valkuilen, waardoor je een realistisch beeld hebt. De tweede dag gaan we in hoe het proces verandert en welke rollen erbij komen. 

Door dat onze trainers allemaal hun eigen specialisme hebben, kan de training per vakgebied aangepast worden. Wil je zo'n in-company training, aangepast op jullie vakgebied? Neem dan contact op via info@anno1809.com of +31(0)765310033

Download brochure

BIM training voor

Werkvoorbereiders, Projectleiders & Projectmanagers, Teams, BIM Modelleur

  • Open persoonlijke inschrijving
  • Begeleiding door een BIM én softskills professional
  • Waarom en wat is BIM
  • Welke houding en gedrag is gewenst?
  • BIM in het proces 
Basis training: BIM Basis

Deze training wordt op dit moment alleen in-company gegeven en aangepast op jouw vakgebied. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door.  Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31(0)765310033

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die beseffen dat BIM meer is dan een tool en daarom eerst willen uitzoomen op zowel de mogelijkheden als het proces, waardoor ze zelf kunnen bepalen wat BIM voor hun betekent. 

Waarom?

Kies voor de combinatie BIM Awareness & BIM Process, zodat je de basis kennis weet. Hierdoor kan jij voor jezelf bepalen: 'What's in it for me'? 

Resultaat

Na deze training weet je de voordelen van BIM en het proces. Tevens heb je tijdens de training bepaalt welke stap je kunt zetten in het BIM proces.

Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'BIM Basis'.  

Cursus

Programma

Cursus 2 dagen

De basis training bestaat uit twee modules.

Module 1
Tijdens de eerste module delen we op een interactieve manier de mogelijkheden met BIM. We beantwoorden vragen zoals:

  • Waarom kiezen steeds meer bedrijven om met BIM te werken?
  • Waarom zou ik hiervoor zelf kiezen?
  • Wat is precies BIM?

Naast de hardskills van BIM investeren we deze dag ook aan die softe kanten. Een verandering zoals BIM kan alleen maar geïmplementeerd worden als er ook geïnvesteerd wordt in softe vaardigheden, zoals samenwerken en communiceren. Daarom zoomen wij tijdens de training hier ook op in. De training sluiten we af met een persoonlijke stap die jezelf gaat zetten om verder te komen in het BIM proces.Tijdens deze dag wordt je dus niet alleen geïnformeerd, maar ben je ook geactiveerd om er mee aan de slag te gaan. 

Module 2
Dag 2 zoomen we in op het BIM proces. Per fase kijken we wat het is, maar waarom het ook belangrijk is om toe te passen. Tevens komen bij het nieuwe proces nieuwe rollen kijken, die we gaan behandelen. Deze theorie zullen we weer combineren met soft skills en workshop. Zodat je de theorie ook ervaart. Tijdens de training is er ook tijd om elkaar ervaringen te delen en van elkaar te kunnen leren. 

Tijdens deze dag zit locatie, lunch en trainingsmateriaal inclusief.