+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Basis training: BIM Awareness

 • 8-12
 • 1 dag cursus

Waarom beginnen met een BIM Awareness training, ook al heb jij de eerste stappen in jouw BIM proces al gezet? BIM noemen ze ook wel de 'nieuwe' manier van werken. Dit betekent niet dat jij helemaal jouw oude manier los moet laten, maar het betekent dat BIM een hulpmiddel is voor de hele levenscyclus van het gebouw. Er zijn dus heel veel dingen mogelijk met BIM. Het gaat niet alleen om het model of de modelleersoftware. Daarom is het goed om eerst uit te zoomen en het totaal plaatje van BIM te kennen, weten wat BIM is en waarom BIM, maar ook vooral waarom zou jij BIM toepassen. 

Download brochure

BIM training voor

Architecten, Calculators, Inkopers, Koperbegeleiders, Ontwikkelaars, Opdrachtgevers, Uitvoerders, Vastgoed, Gemeente , HR-adviseur, Projectleiders & Projectmanagers, Teams, Werkvoorbereiders

 • Begeleiding door een BIM én softskills professional
 • Waarom en wat is BIM
 • Welke houding en gedrag is gewenst
 • Verschillende BIM toepassingen
 • BIM in de praktijk
 • Zowel klassikaal als via Blended Learning te volgen
Basis training: BIM Awareness

Nieuwsgierig of deze training bij jou past? Neem contact op voor een persoonlijke intake. 

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die eerst willen uitzoomen naar het totale beeld van BIM, waardoor ze daarna zelf kunnen bepalen waarom en hoe zij BIM gaan toepassen op hun manier. 

Waarom?

Kies voor de 'BIM Awareness' training om eerst te ervaren welke mogelijkheden er met BIM zijn. Hierdoor kan jij voor jezelf bepalen waarom, wat en hoe jij BIM gaat toepassen. 

Resultaat

Je kent de theorie, mogelijkheden van BIM en weet hoe BIM ingezet kan worden om jouw werk efficiënter en leuker te maken. Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'BIM Awareness'. 

Cursus

Programma

Cursus 1 dag

Tijdens de training 'BIM Awareness' ervaar jij de mogelijkheden met BIM. Op een interactieve manier zorgen wij dat jij antwoord krijgt op vragen zoals:

 • Waarom kiezen steeds meer bedrijven om met BIM te werken?
 • Waarom zou ik hiervoor zelf kiezen?
 • Wat is precies BIM?

Tevens besteden we aandacht aan de softe kant. Een verandering zoals BIM kan alleen maar geïmplementeerd worden als er ook geïnvesteerd wordt in softe vaardigheden, zoals samenwerken en communiceren. Daarom zoomen wij tijdens de training hier ook op in. Daarnaast kijken we welke BIM mogelijkheden er allemaal zijn en welke bij jouw functie en organisatie past. De training sluiten we af met een persoonlijke stap die jezelf gaat zetten om verder te komen in het BIM proces.Tijdens deze dag wordt je dus niet alleen geïnformeerd, maar ben je ook geactiveerd om er mee aan de slag te gaan. 

Tijdens deze dag zit locatie, lunch en trainingsmateriaal inclusief. 


Deze training wordt op dit moment alleen in-company gegeven en aangepast op jouw vakgebied. We hebben trainers met ieder hun eigen specialisme, waardoor de training op maat gemaakt kan worden op jouw vakgebied. Deze training bieden we zowel klassikaal aan als via Blended Learning. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door. Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31 (0) 76 531 00 33