+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Basis training: BIM Awareness

  • 8-12
  • 1 dag cursus

Waarom beginnen met een BIM Awareness training, ook al heb jij de eerste stappen in jouw BIM proces al gezet? BIM noemen ze ook wel de 'nieuwe' manier van werken. Dit betekent niet dat jij helemaal jouw oude manier los moet laten, maar het betekent dat BIM een hulpmiddel is voor de hele levenscyclus van het gebouw. Er zijn dus heel veel dingen mogelijk met BIM. Het gaat niet alleen om het model of de modelleersoftware. Daarom is het goed om eerst uit te zoomen en het totaal plaatje van BIM te kennen, weten wat BIM is en waarom BIM, maar ook vooral waarom zou jij BIM toepassen. 

Tijdens deze training delen we op een actieve manier kennis over het “waarom” van BIM en “wat” BIM is. Ook besteden we aandacht aan softe vaardigheden, zoals welke houding en gedrag gewenst is in de verandering naar een meer digitale samenwerking. Ten slotte kijken we naar welke mogelijkheden er zijn binnen BIM en welke stap jij als eerst binnen jouw organisatie kunt nemen.

Doordat onze trainers allemaal hun eigen specialisme hebben, kan de training per vakgebied aangepast worden. Wil je zo'n in-company training, aangepast op jullie vakgebied? Neem dan contact op via info@anno1809.com of +31(0)765310033

Download brochure

BIM training voor

Architecten, Calculators, Inkopers, Koperbegeleiders, Ontwikkelaars, Opdrachtgevers, Uitvoerders, Vastgoed, Gemeente , HR-adviseur, Projectleiders & Projectmanagers, Teams, Werkvoorbereiders

  • Open persoonlijke inschrijving
  • Begeleiding door een BIM én softskills professional
  • Waarom en wat is BIM
  • Welke houding en gedrag is gewenst
  • BIM in de praktijk
Basis training: BIM Awareness

Deze training wordt op dit moment alleen in-company gegeven en aangepast op jouw vakgebied. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door.  Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31 (0) 76 531 00 33

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die eerst willen uitzoomen naar het totale beeld van BIM, waardoor ze daarna zelf kunnen bepalen waarom en hoe zij BIM gaan toepassen op hun manier. 

Waarom?

Kies voor de 'BIM Awareness' training om eerst te ervaren welke mogelijkheden er met BIM zijn. Hierdoor kan jij voor jezelf bepalen waarom, wat en hoe jij BIM gaat toepassen. 

Resultaat

Na deze training ben je niet alleen op de hoogte van de mogelijkheden en het theoretische gedeelte van BIM, maar heb je de eerste stap kunnen zetten op het eigen te maken. Hierna heb jij kunnen bepalen wat BIM voor jou voor meerwaarde kan opleveren en weet je welke stapjes jij gaat zetten om het eigen te maken. De cursus is geen propaganda verhaal, we delen met jou een realistisch beeld van BIM. 

Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'BIM Awareness'. 

Cursus

Programma

Cursus 1 dag

Tijdens de training 'BIM Awareness' ervaar jij de mogelijkheden met BIM. Op een interactieve manier zorgen wij dat jij antwoord krijgt op vragen zoals:

  • Waarom kiezen steeds meer bedrijven om met BIM te werken?
  • Waarom zou ik hiervoor zelf kiezen?
  • Wat is precies BIM?

Tevens besteden we aandacht aan de softe kant. Een verandering zoals BIM kan alleen maar geïmplementeerd worden als er ook geïnvesteerd wordt in softe vaardigheden, zoals samenwerken en communiceren. Daarom zoomen wij tijdens de training hier ook op in. De training sluiten we af met een persoonlijke stap die jezelf gaat zetten om verder te komen in het BIM proces.Tijdens deze dag wordt je dus niet alleen geïnformeerd, maar ben je ook geactiveerd om er mee aan de slag te gaan. 

Tijdens deze dag zit locatie, lunch en trainingsmateriaal inclusief.