+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Opleiding: BIM Coördinator

  • 6-8
  • 9 maanden cursus

Ga jij de volgende stap zetten naar BIM-Coördinator? Als BIM-Coördinator heb jij een belangrijke rol in het BIM-proces. Niet alleen leid jij projecten in goede banen, maar je coördineert de volledige BIM-modellering van jouw project. Daarom hebben wij voor jou een opleiding samengesteld waarbij alle kennis en vaardigheden die een BIM Coördinator moet hebben, aanbod komt. Na deze opleiding is dit meteen toepasbaar in de praktijk.  

De opleiding bestaat uit verschillende trainingsdagen waarop je de BIM kennis eigen maakt, in gaat op het proces en de verschillende rollen, maar ook aan de slag gaat met coördinatiesoftware en hoe je nou digitaal samenwerkt. Daarnaast zijn er verschillende momenten waarop je individueel wordt begeleidt via coaching gesprekken. Hiervoor laten we je een talenten analyse maken, zodat je inzichtelijk hebt wat jouw talenten zijn en hoe jij die in jouw rol het best kunt toepassen. De opleiding sluiten we af met een examen. 

Voor meer informatie per module download dan de brochure.

Download brochure

BIM training voor

Werkvoorbereiders, BIM Coördinator, Teams

  • Begeleiding door een BIM en softskills professional
  • Basis kennis over BIM, de documenten, tools en de verschillende rollen
  • BIM & LEAN in het proces
  • Coördinatie software 
  • Hoe je efficiënt kunt samenwerken in het digitale proces

Voor wie?

Professionals die opgeleid willen worden tot gecertificeerde BIM Coördinator 


Waarom?

Door de stap te maken naar BIM Coördinator wordt jij opgeleid om in projecten de coördinerende rol op je te nemen. Dat betekent dat je het BIM proces binnen het project in de gaten houdt. Maar ook de BIM-modellen moet kunnen controleren op kwaliteit. 

Resultaat

Na deze training ken jij de basis waardoor jij als BIM Coördinator aan de gang kan. Je hebt de basis kennis over BIM en het proces, maar kunt ook o.a. modellen controleren. 

Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'BIM Coördinator'.