+31 (0)76 531 00 33

BIM trainingen en opleidingen: het aanbod

ANNO1809 biedt BIM trainingen die interactief, praktijkgericht, persoonlijk én energiek zijn. We besteden niet alleen aandacht aan de techniek, de hard skills. ANNO1809 onderscheidt zich door zich juist ook op de soft skills te focussen, de sociale vaardigheden. Uit onderzoeken blijkt dat er meer succes wordt behaald wanneer de focus op sociale innovatie ligt. De technologische innovatie volgt dan vanzelf. Dat noemen wij BIM trainingen met de juiste balans.

BIM trainingen altijd in ontwikkeling
Met het aanbod BIM trainingen zet jij de volgende stap in de digitalisering van de bouw. ANNO1809 wil zich blijven ontwikkelen, net als jij. We bieden daarom de meest up-to-date BIM trainingen aan op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Volg ons op LinkedIn en check de website voor het laatste aanbod in BIM-trainingen. Benieuwd of jij in aanraking komt om jouw training (deels) gesubsidieerd te krijgen, wij hebben de subsidiemogelijkheden op een rijtje gezet. 

BIM trainingen naar eigen wens
Op zoek naar een BIM training die aansluit op jouw wensen? We hebben per vakgebied een selectie gemaakt van trainingen. Liever een BIM cursus op maat, neem dan contact op. Al onze trainingen zijn zowel klassikaal als via blended learning te volgen. Bekijk hier de mogelijkheden voor Blended Learning.

Filter op vakgebied/rol

Liever op maat trainingen?

Vraag naar de mogelijkheden

Wij sparren graag met jou voor een training-op-maat