+31 (0)76 531 00 33

Liever jouw opleiding volgen via Blended Learning

Wist je dat je door kennis en vaardigheden via verschillende leervormen op te nemen, je het beter begrijpt en onthoudt? Dat Blended Learning niet alleen kan bestaan uit klassikale momenten en e-learning, maar ook uit kennissessies, webinars, filmpjes en 1-op-1 coachmomenten. We denken graag met jou mee om de BIM opleiding om te vormen in de verschillende leervormen die aansluit bij jouw organisatie, kennis en vaardigheid behoefte. 

Het proces voor het toepassen van Blended Learning

Stap 1: Persoonlijke intake

Laten we eerst kennismaken. We wil graag weten hoe jullie organisatie in elkaar zit en waar jullie vraagstuk ligt. Daarna kunnen wij verschillende vormen aanbieden, die bij jullie organisatie passen. We vinden het belangrijk dat het geen losstaande opleiding wordt, maar past in het grotere plaatje van het bedrijf.

Stap 2: Voorstel GO/NO GO moment

Naar aanleiding van de kennismaking en jullie doelstellingen stellen we een opleidingsplan op waar de verschillende leervormen verwerkt in zijn. Tijdens een pitch nemen we jou en andere collega's, zoals management, mee wat de idee├źn zijn en hoe we de doelstellingen samen willen bereiken met het traject. Dit is ook het moment waarop wordt beslist of we samen de opleiding-op-maat gaan ontwikkelen. 

Stap 3: Ontwikkelen BIM-traject

Met jullie bedrijfsspecifieke kennis over BIM en onze kennis uit de praktijk en over leervormen ontwikkelen we een opleiding die aansluit bij jullie doelstellingen. Onze trainingen worden altijd gegeven door twee trainers, 1 BIM specialist en 1 HRD expert. Wij geloven dat je naast de hard skills van BIM ook moet investeren in het ontwikkelen van de softe vaardigheden. Hierdoor zit de energie tijdens de hele training hoog. Door deze afwisseling en verschillende leervormen zorgen we dat er zoveel mogelijk rendement uit de training wordt gehaald.  Daarnaast regelen we de organisatorische zaken, zoals uitnodigingen, eventueel locatie en lunch. Hierdoor zorgen we dat alle deelnemers met de juiste verwachting naar de opleiding komen. 

Stap 4: De opleiding-op-maat

Samen hebben we een mooie opleiding opgezet met verschillende leervormen en dat moet nu naar voren komen. Na een opleiding zorgen we dat de doelstellingen zijn behaald en heeft iedere deelnemer concrete stappen bepaald om de volgende dag al mee te beginnen. Vol energie kunnen de deelnemers de opgedane kennis meteen in de praktijk gaan brengen.

Stap 5: Evaluatie 

We maken graag een afspraak met je om de opleiding te evalueren om te kijken of de doelstellingen zijn gehaald, wat goed ging en wat minder goed ging. 

Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact