+31 (0)76 531 00 33

Liever jouw training volgen via Blended Learning

Wist je dat je door kennis en vaardigheden via verschillende leervormen op te nemen, je het beter begrijpt en onthoudt? Dat Blended Learning niet alleen kan bestaan uit klassikale momenten en e-learning, maar ook uit kennissessies, webinars, filmpjes en 1-op-1 coachmomenten. We denken graag met jou mee om de BIM training om te vormen in de verschillende leervormen die aansluit bij jouw organisatie, kennis en vaardigheid behoefte. 

Bij onze opleidingen BIM Manager, BIM Regisseur en BIM Coördinator zit blended learning al standaard verwerkt in de vorm van klassikale momenten, e-learning en 1-op-1 coachmomenten. Bij de training 'Coördineren met Solibri' kun je kiezen om de training te volgen in de combinatie van e-learning, klassikaal moment en online Q&A. Daarnaast zijn al onze trainingen klassikaal te volgen, maar ook via Blended Learning. Zie het trainigsaanbod voor de verschillende trainingen, opleidingen en kennissessies.

Het proces voor het toepassen van Blended Learning

Stap 1: Persoonlijke intake

Laten we eerst kennismaken. We wil graag weten hoe jullie organisatie in elkaar zit en waar jullie vraagstuk ligt. Daarna kunnen wij verschillende vormen aanbieden, die bij jullie organisatie passen. We vinden het belangrijk dat het geen losstaande training wordt, maar past in het grotere plaatje van het bedrijf.

Stap 2: Voorstel GO/NO GO moment

Naar aanleiding van de kennismaking en jullie doelstellingen stellen we een framework of opleidingsplan op waar de verschillende leervormen verwerkt in zijn. Tijdens een pitch nemen we jou en andere collega's, zoals management, mee wat de ideeën zijn en hoe we de doelstellingen samen willen bereiken met de training/traject. Dit is ook het moment waarop wordt beslist of we samen de training-op-maat/traject gaan ontwikkelen. 

Stap 3: Ontwikkelen BIM-traject

Met jullie bedrijfsspecifieke kennis over BIM en onze kennis uit de praktijk en over leervormen ontwikkelen we een training/traject die aansluit bij jullie doelstellingen. Onze trainingen worden altijd gegeven door twee trainers. 1 BIM specialist en 1 softskills expert. Wij geloven dat je naast de hard skills van BIM ook moet investeren in het ontwikkelen van de softe vaardigheden. Hierdoor zit de energie tijdens de hele training hoog. Door deze afwisseling en verschillende leervormen zorgen we dat er zoveel mogelijk rendement uit de training wordt gehaald.  Daarnaast regelen we de organisatorische zaken, zoals uitnodigingen, eventueel locatie en lunch. Hierdoor zorgen we dat alle deelnemers met de juiste verwachting naar de training komt. 

Stap 4: De training-op-maat

Samen hebben we een mooie training / traject opgezet met verschillende leervormen en dat moet nu naar voren komen. Na een training / traject zorgen we dat de doelstellingen zijn behaald en heeft iedere deelnemer concrete stappen bepaald om de volgende dag al mee te beginnen. Vol energie kunnen de deelnemers de opgedane kennis meteen in de praktijk gaan brengen.

Stap 5: Evaluatie 

We maken graag een afspraak met je om de training/ het traject te evalueren om te kijken of de doelstellingen zijn gehaald, wat goed ging en wat minder goed ging. 


Wil je ontdekken welke BIM-training het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.