+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Specialistische training: Coördineren met Solibri

  • 6-8
  • 4 dagdelen cursus

Wil jij zelf kunnen controleren of het BIM-model voldoet aan de Basis ILS? Of heb jij juist de behoefte om zelf hoeveelheden uit een model te genereren? Wil jij weten hoe je efficiënt kunt communiceren vanuit Solibri Office en daarmee de hoeveelheid e-mails drastisch kan verminderen? Wil je grip krijgen op je BIM-model? Met 'Coördineren met Solibri' heb je de vaardigheden om dit toe te passenDeze training is in samenwerking met BASED opgezet. BASED heeft al ruime ervaring met het geven van trainingen in coördineren met Solibri Office.

Download brochure

BIM training voor

Architecten, Calculators, Inkopers, Opdrachtgevers, Projectleiders & Projectmanagers, Werkvoorbereiders, BIM Coördinator, BIM Regisseur, BIM Modelleur, Uitvoerders, Ontwikkelaars, Teams, Vastgoed

  • Begeleiding door een Solibri professional
  • In 15 minuten visueel en automatisch model check
  • Classificeren van het model
  • Correcte Information Take-off / uittrekstaten maken
  • Communiceren vanuit Solibri
  • Zowel klassikaal als via Blended Learning te volgen
Specialistische training: Coördineren met Solibri

Nieuwsgierig of deze training bij jou past? Neem contact op voor een persoonlijke intake. 

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die zelf een BIM-model in Solibri willen kunnen controleren en hiermee het proces wil coördineren. 

Waarom?

Om zelf grip te krijgen op jouw BIM projecten. Met Solibri kun jij de BIM-modellen controleren, maar ook classificeren, hoeveelheden uit het model generen en efficiënt issues communiceren met andere partijen. 

Resultaat

Na deze training kun je zelf in 15 minuten visueel en automatisch het model controleren en weet je hoe je moet coördineren met Solibri Office. Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'Coördineren met Solibri'. 

Cursus

Programma

Cursus 4 dagdelen

De training ‘Coördineren met Solibri’ bestaat uit 4 dagdelen.
De eerste drie dagdelen zullen we de theorie en praktijk afwisselen. De onderdelen visueel en automatisch controleren van het model, classificeren, hoeveelheden genereren en communiceren via Solibri zullen op een interactieve manier aanbod komen. Met eigen praktijkvoorbeelden gaan we hiermee aan de slag. 
Het laatste dagdeel gaan we de kennis die je opgedaan hebt in de eerste drie dagdelen testen. Met uitdagende use-cases, waarbij alle onderdelen in voorkomen weet jij of je het programma al eigen hebt gemaakt. De dag sluiten we af met handvatten, waardoor je de volgende dag al gemotiveerd bent om ermee door te gaan. 

Voor deze training is een laptop met het programma ‘Solibri Office’ nodig.  Wil jij een laptop met het programma voor deze dagen huren? Neem dan contact op. De locatie en trainingsmateriaal zit inclusief. 


Deze training wordt op dit moment alleen in-company gegeven en aangepast op jouw vakgebied. We hebben trainers met ieder hun eigen specialisme, waardoor de training op maat gemaakt kan worden op jouw vakgebied. Deze training bieden we zowel klassikaal aan als via Blended Learning. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door. Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31 (0) 76 531 00 33