+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Basis training: BIM Process

  • 8-12
  • 1 dag cursus

BIM is niet alleen een tool. Door BIM verandert er mee, het proces namelijk ook. Clashsessies zullen straks wekelijks voorkomen, maar ook een BIM Kick-off zal bij elk project worden gehouden om afspraken over het modelleren te maken. Het is net iets anders dan in het traditionele proces. Laat je daarom op een interactieve manier meenemen in het BIM proces. 

Een 'nieuwe' manier van werken, zorgt ervoor dat het proces er iets anders uit komt te zien. Tijdens deze training nemen we je mee door de verschillende fases van dit proces. Per fase zullen we even stil staan bij wat het is en waarom we het doen. Daarnaast zijn er nieuwe rollen en documenten bij gekomen waar we op in gaan. Ook tijdens deze dag wisselen we de harde kant af met softe vaardigheden en workshops om de theorie eigen te kunnen maken. 

Doordat onze trainers allemaal hun eigen specialisme hebben, kan de training per vakgebied aangepast worden. Wil je zo'n in-company training, aangepast op jullie vakgebied? Neem dan contact op via info@anno1809.com of +31(0)765310033

Download brochure

BIM training voor

Projectleiders & Projectmanagers, Teams, Werkvoorbereiders

  • Open persoonlijke inschrijving
  • Begeleiding door een BIM én softskills professional
  • Verschillende fases in BIM Proces
  • Best practises
  • BIM rollen
Basis training: BIM Process

Deze training wordt op dit moment alleen in-company gegeven en aangepast op jouw vakgebied. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door.  Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31 (0) 76 531 00 33

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die de verschillende fase van het BIM proces willen begrijpen.

Waarom?

Door het BIM proces te snappen, kan je het zelf gaan toepassen en de voordelen van BIM ervaren.


Resultaat

Na deze training weten de deelnemers hoe het BIM proces eruit ziet. Welke (kleine) stappen ze gaan zetten om dit proces te gaan omarmen en wat BIM voor hun functie betekent.

Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'BIM Process'. 

Cursus

Programma

Cursus 1 dag

Deze dag zoomen we op een interactieve manier in op het BIM proces. Per fase kijken we wat het is, maar waarom het ook belangrijk is om toe te passen. Tevens komen bij het nieuwe proces nieuwe rollen kijken, die we gaan behandelen. En bepalen we wat deze rollen voor jouw functie doet. Deze theorie zullen we weer combineren met soft skills en workshop. Zodat je de theorie ook ervaart. We delen de best practices van jullie organisatie en nemen de tijd om elkaars ervaringen te luisteren en hiervan te leren. Deze dag sluiten we af met het bepalen van doelen om de eerste stappen naar het nieuwe werken te kunnen zetten.

Tijdens deze dag zit locatie, lunch en trainingsmateriaal inclusief.