+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Basis training: BIM Process

  • 8-12
  • 1 dag cursus

BIM is niet alleen een tool. BIM raakt heel je bedrijf. Een 'nieuwe' manier van werken, zorgt ervoor dat het proces er iets anders uit komt te zien. Clashsessies zullen straks wekelijks voorkomen, maar ook een BIM Kick-off zal bij elk project worden gehouden om afspraken over het modelleren te maken. Het is net iets anders dan in het traditionele proces. Laat je daarom op een interactieve manier meenemen door de verschillende fases van het BIM proces. Per fase gaan we ook kijken naar de verschillende rollen en documenten.

Download brochure

BIM training voor

Projectleiders & Projectmanagers, Teams, Werkvoorbereiders, Architecten, Ontwikkelaars, Opdrachtgevers, Vastgoed

  • Begeleiding door een BIM én softskills professional
  • Verschillende fases in het BIM Proces
  • Leren van best practises
  • Verdiepen in BIM rollen, documenten en tools
  • Zowel klassikaal als via Blended Learning te volgen
Basis training: BIM Process

Nieuwsgierig of deze training bij jou past? Neem contact op voor een persoonlijke intake. 

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die basis kennis over BIM hebben en nu de volgende stap willen zetten door kennis eigen te maken over de verschillende fasen van het BIM proces.

Waarom?

Door het BIM proces te snappen, kan je het zelf gaan integreren in jouw standaard proces en de voordelen van BIM ervaren. 

Resultaat

Inzichtelijk hoe het BIM proces in elkaar zit en hoe je hier op kunt sturen. Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'BIM Process'. 

Cursus

Programma

Cursus 1 dag

Deze dag zoomen we op een interactieve manier in op het BIM proces. Per fase kijken we wat het is, maar waarom het ook belangrijk is om toe te passen. Tevens komen bij het nieuwe proces nieuwe rollen kijken, die we gaan behandelen. En bepalen we wat deze rollen voor jouw functie doet. Deze theorie zullen we weer combineren met soft skills en workshop. Zodat je de theorie ook ervaart. We delen de best practices van jullie organisatie en nemen de tijd om elkaars ervaringen te luisteren en hiervan te leren. Deze dag sluiten we af met het bepalen van doelen om de eerste stappen naar het nieuwe werken te kunnen zetten.

Tijdens deze dag zit locatie, lunch en trainingsmateriaal inclusief. 


Deze training wordt op dit moment alleen in-company gegeven en aangepast op jouw vakgebied. We hebben trainers met ieder hun eigen specialisme, waardoor de training op maat gemaakt kan worden op jouw vakgebied. Deze training bieden we zowel klassikaal aan als via Blended Learning. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door. Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31 (0) 76 531 00 33