+31 (0)76 531 00 33

Projectleiders & Projectmanagers

Projecten vlekkeloos laten verlopen. Als projectmanager weet jij als geen ander hoe je dat aanpakt. Bovendien heb je overzicht in elke fase van het proces. Lang leve de digitalisering, want BIM maakt dit een stuk gemakkelijker! Wil je een BIM training voor projectleider volgen en de basis van BIM leren? En wil je het bijbehorende proces snappen en integreren in je team? ANNO1809 heeft de volgende BIM trainingen voor projectleiders en projectmanagers geselecteerd. 

We beginnen bij de basis. Met een goede basiskennis van BIM bepaal je als projectleider precies wat je eruit wilt én kunt halen. Volg de training ‘BIM fundamentals’ en leer de basis en het BIM proces kennen. Zo weet je hoe je jouw mensen het best kunt aansturen. De cursus bestaat uit de modules ‘BIM Awareness’ en ‘BIM Process’. Deze twee modules van de BIM training voor projectleiders kun je ook los van elkaar volgen.  

BIM cursus voor projectmanagers

Wil je als projectleider een BIM cursus volgen om jouw team zo effectief mogelijk in te zetten? Zowel de BIM-training 'Digital Engineering' als 'Project Start-up' zijn trainingen om jouw team te kunnen aansturen met BIM.  'Digital Engineering' is een cursus gericht op het engineering proces. Je leert een compleet nieuwe aanpak, waarbij de BIM & LEAN principes geïntegreerd zitten. Zo richt je het proces zo efficiënt mogelijk in! 

Een nieuw BIM project starten als projectleider

Altijd spannend, een nieuw (BIM) project. Er komt veel bij kijken, want hoe stel je als projectmanager een goed team samen? En hoe licht je ze het beste in? In de BIM-training voor projectleiders 'Project Start-up' gaan we in op het efficiënt overdragen van projectinformatie, één team smeden en gezamenlijk doelen op te stellen. Het is ook mogelijk jouw Project Start-up te faciliteren. Neem dan contact op.

Jouw BIM methodiek voor het zelf controleren van modellen. 

Heb jij het liefst de touwtjes in eigen handen? Controleer de BIM-modellen zelf als projectleider! Volg de training ‘Coördineren met Solibri’ en leer classificeren en hoeveelheden uit het model te halen. Na deze training controleer je visueel en automatisch een BIM-model. 

Zit de training er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


BIM opleidingen en trainingen: het aanbod voor Projectleiders & Projectmanagers

Bekijk ons gehele
aanbod BIM-Opleidingen 

We bieden een breed scala aan professionele BIM-opleidingen voor verschillende vakgebieden. 
Meer info

BIM-trainingen op maat?

Marcel || **van Bavel** staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies Meer weten?

"Met de trainingen van ANNO1809 zijn we binnen ARCADIS op weg naar 100% BIM"

Tom Borst - BIM Manager, ARCADIS

ARCADIS

 
 

Contact