+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Specialistische training: Project Start-up

  • 8-12
  • 1 dag cursus

Heb jij ook een project gehad, waarbij alles klopte? Jullie werkten als een team, alles liep volgens planning en je eindigde het project met een goed gevoel. Waar lag dat aan? Vanaf het begin van het project zijn jullie meteen begonnen als een team. Iedereen was goed geïnformeerd, jullie kenden elkaar en hadden een gezamenlijk doel waar jullie voor wilden strijden. Neem dus de tijd in het begin voor een project start-up om al die onderdelen te behandelen. Leer een Project Start-up te organiseren waarbij alle onderdelen kloppen.

Download brochure

BIM training voor

Projectleiders & Projectmanagers, BIM Coördinator, BIM Regisseur, Teams

  • Begeleiding door een BIM én softskills professional
  • Het overbrengen van project informatie op een interactieve manier
  • Het zorgen voor effectieve samenwerking d.m.v. Serious Gaming
  • Het samen opstellen van afspraken en doelen
  • Teambuilding
  • Zowel klassikaal als via Blended Learning te volgen
Specialistische training: Project Start-up

Nieuwsgierig of deze training bij jou past? Neem contact op voor een persoonlijke intake. 

Neem contact op

Voor wie?

Voor projectleiders, -managers en BIM managers die hun project meteen goed willen starten en hiervan het gehele project van willen profiteren.

Waarom?

Je kunt meer rendement uit je team en project halen, door de tijd te nemen om informatie interactief over te brengen, één team te smeden en gezamenlijke doelen te stellen.

Resultaat

Na deze training weet je waarom en hoe je de perfecte project Start-up moet organiseren, waar je het meest rendement uithaalt. Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'Project Start-up'. 

Cursus

Programma

Cursus 1 dag

In één dag leren wij jou op jouw eigen manier een Project Start-up organiseren die op alle vlakken klopt. Zowel de informatie eenduidig overbrengen, één team smeden en één gezamenlijk doel opstellen, waarin iedereen gemotiveerd is om dit te halen. Niet eenvoudig! Maar wij maken jou bewust hoe je dit kunt organiseren en laten jou ervaren hoe je dingen het best kunt overbrengen aan jouw team. Daarom besteden we ook aandacht aan softe vaardigheden als presenteren en hoe activeer je jouw mensen.  We wisselen theorie af met praktische oefeningen door het inzetten van Serious Gaming. Einde van de dag sta jij te popelen om jouw Project Start-up / BIM Kick-off zelf te organiseren. 

Lunch, locatie en trainingsmateriaal zit inclusief. 


Deze training wordt op dit moment alleen in-company gegeven en aangepast op jouw vakgebied. We hebben trainers met ieder hun eigen specialisme, waardoor de training op maat gemaakt kan worden op jouw vakgebied. Deze training bieden we zowel klassikaal aan als via Blended Learning. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door. Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31 (0) 76 531 00 33