+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

BIM voor leidinggevenden

  • 8-12
  • 2 dagen cursus

Projecten vlekkeloos laten verlopen. Als projectmanager weet jij als geen ander hoe je dat aanpakt. Bovendien heb je overzicht in elke fase van het proces. Lang leve de digitalisering, want BIM maakt dit een stuk gemakkelijker! Wil je een BIM training voor projetleider volgen en de basis van BIM leren? En wil je het bijbehorende proces snappen en integreren in je team? BIM voor leidinggevenden is de combinatie van de modules  'BIM Awareness' & 'BIM Process'. Door deze trainingen te volgen, heb je de basis kennis over BIM. 

Tijdens deze tweedaagse training ken jij de 'waarom' en de 'wat' van BIM. We gaan niet in op tools, maar juist in grote lijnen wat BIM voor jouw team kan betekenen, waardoor jij daar op kan sturen. Het is geen verkooppraatje, we delen met jou op een interactieve manier een realistisch BIM beeld. 

Download brochure

BIM training voor

Directie, Projectleiders & Projectmanagers

  • Open persoonlijke inschrijving
  • Begeleiding door een BIM én softskills professional
  • Waarom en wat is BIM
  • Welke houding en gedrag is gewenst?
  • BIM in het proces
BIM voor leidinggevenden
Prijs

€ 1100,00 excl. BTW per deelnemer

Voor wie?

Voor leidinggevende die de grote lijnen willen weten van BIM, zodat ze daarop kunnen sturen. 

Waarom?

Kies voor de combinatie BIM Awareness & BIM Process, zodat je de basis kennis kent. Hierdoor kan jij voor jezelf bepalen: 'What's in it for me'? en voor jouw team. 

Resultaat

Na deze training weet je de voordelen van BIM en het proces. Tevens heb je tijdens de training bepaalt welke stap je kunt zetten in het BIM proces.

Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'BIM voor leidinggevende'. 

Cursus

Programma

Cursus 2 dagen

De basis training bestaat uit twee modules.

Module 1
Tijdens de eerste module delen we op een interactieve manier de mogelijkheden met BIM. We beantwoorden vragen zoals:

  • Waarom kiezen steeds meer bedrijven om met BIM te werken?
  • Waarom zou ik hiervoor zelf kiezen?
  • Wat is precies BIM?

Naast de hardskills van BIM investeren we deze dag ook aan die softe kanten. Een verandering zoals BIM kan alleen maar geïmplementeerd worden als er ook geïnvesteerd wordt in softe vaardigheden, zoals samenwerken en communiceren. Daarom zoomen wij tijdens de training hier ook op in. De training sluiten we af met een persoonlijke stap die jezelf gaat zetten om verder te komen in het BIM proces.Tijdens deze dag wordt je dus niet alleen geïnformeerd, maar ben je ook geactiveerd om er mee aan de slag te gaan. 

Module 2
Dag 2 zoomen we in op het BIM proces. Per fase kijken we wat het is, maar waarom het ook belangrijk is om toe te passen. Tevens komen bij het nieuwe proces nieuwe rollen kijken, die we gaan behandelen. Deze theorie zullen we weer combineren met soft skills en workshop. Zodat je de theorie ook ervaart. Tijdens de training is er ook tijd om elkaar ervaringen te delen en van elkaar te kunnen leren. 

Tijdens deze dag zit locatie, lunch en trainingsmateriaal inclusief. 

Schrijf je in voor een van
de cursusdagen

Zit er geen datum bij die jij kan? Neem dan contact op, dan houden we jou op de hoogte voor de nieuwe data

Datums Locatie Aantal vrije plekken