+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Specialistische training: Digital Engineering

  • 8-12
  • 1 dag cursus

Wil jij in jouw bouwproces voorspelbaarheid en betrouwbaarheid creëren? Beter inzicht in bestede uren en tijdstip van opleveren in elke fase in het ontwerp. Wil jij makkelijk kunnen schakelen bij wijzigingen in de uitvraag of anderszins? Met de training 'Digital Engineering' training leer jij te werken met een methode, die gebaseerd is op de principes van BIM en LEAN en hoe deze op elkaar aansluiten. Hierdoor creëer je in jouw bouwproces de benodigde voorspel- en betrouwbaarheid. Tevens maken we een vertaalslag naar het eigen project en hoe je dit in je eigen project toepast.

Download brochure

BIM training voor

Projectleiders & Projectmanagers, BIM Coördinator, BIM Regisseur, Architecten, Werkvoorbereiders, Teams

  • Begeleiding door een LEAN én BIM professional
  • LEAN & BIM principes
  • Kennis van de nieuwe aanpak
  • Vertaalslag naar het eigen project
  • Zowel klassikaal als via Blended Learning te volgen
Specialistische training: Digital Engineering

Nieuwsgierig of deze training bij jou past? Neem contact op voor een persoonlijke intake. 

Neem contact op

Voor wie?

Voor professionals die hun engineeringsproces verder willen ontwikkelen en optimaliseren volgens de BIM & LEAN principes. 

Waarom?

Om de voorspelbaarheid en betrouwbaarheid binnen het proces te vergroten, waardoor je makkelijker kunt schakelen bij wijzigingen in de uitvraag.

Resultaat

In één dag ken je de LEAN & BIM principes en hoe je die toepast in de nieuwe aanpak. Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'Digital Engineering'. 

Cursus

Programma

Cursus 1 dag

Om die voorspelbaarheid en betrouwbaarheid in jouw engineeringsproces te creëren, beginnen we deze dag eerst met de LEAN  & BIM principes. Deze principes hebben we geïntegreerd in een stappenplan, waardoor jij deze makkelijk kunt integreren in jouw proces. In één dag nemen wij jou mee door al die stappen. Tevens plannen we tijd in om dit stappenplan al samen te oefenen door middel van een voorbeeldproject. En maken we samen met jou de vertaalslag naar het eigen project. Ook zal tijdens deze dag teamvorming centraal staan. Teamvorming is nog altijd een van de belangrijkste onderdelen om een project zo succesvol mogelijk te laten verlopen.
Na deze dag heb jij doelen gesteld en ben je naast geïnformeerd, ook geënthousiasmeerd en geactiveerd om hiermee meteen aan de slag te gaan. Let's do this! 

Tijdens deze dag zit locatie, lunch en trainingsmateriaal inclusief. 


Deze training wordt op dit moment alleen in-company gegeven en aangepast op jouw vakgebied. We hebben trainers met ieder hun eigen specialisme, waardoor de training op maat gemaakt kan worden op jouw vakgebied. Deze training bieden we zowel klassikaal aan als via Blended Learning. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door. Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31 (0) 76 531 00 33