+31 (0)76 531 00 33

BIM Manager

Het volgen van een BIM cursus voor managers? Dit is jouw next step! Als BIM Manager heb je wel kaas gegeten van BIM. Nu kun jij je specialiseren. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden voor BIM op de bouwplaats. Of verdiep je in het meekrijgen van jouw team. ANNO1809 biedt de volgende BIM cursussen voor managers aan. 

Wil je opgeleid worden tot BIM Manager, kijk dan eens naar de opleiding 'BIM Manager'. Een 9 maanden opleiding waarbij alle kwadranten voor het succesvol implementeren van BIM eigen gemaakt worden. 

Welke mindset en communicatieve vaardigheden zijn er nodig om een BIM-model zo effectief mogelijk in te zetten? De cursus ‘BIM & Bouwkosten’ gaat hierop in. Zo leer je wat BIM kan opleveren bij het bepalen van bouwkosten. Tijdens de training wisselen we theorie en sociale vaardigheden af. We creëren een goede balans tussen hard- en soft skills. Je bent bezig met BIM in de uitvoering, maar hoe haal je nu alles eruit wat erin zit? En wat levert het exact op? Tijdens de training 'BIM op de bouwplaats' ga je hier dieper op in. Wat kan BIM op de bouwplaats voor meerwaarde leveren? We laten verschillende mogelijkheden zien en je gaat zelf aan de slag om een taakgerichte werkinstructie te maken. 

Trainingen voor BIM-managers

Als BIM-manager coördineer en stuur jij je team aan op BIM. Hoe doe je dit zo effectief mogelijk? Zowel de opleidingen 'Digital Engineering' als 'Project Start-up' behandelen dit met verdieping. 'Digital Engineering' is een training voor het engineering proces. Hierbij leer je een nieuwe aanpak, waarbij de BIM & LEAN principes geïntegreerd zitten, zodat het proces efficiënt is ingericht.
In de opleiding 'Project Start-up' leer je als BIM-manager om de projectinformatie efficiënt over te dragen. Je leert een team te smeden en een gezamenlijk doel op te stellen. 

BIM cursussen voor jouw team

Ben jij opzoek naar een andere BIM-training voor jouw organisatie, zodat je jouw mensen mee krijgt met BIM? Bekijk het aanbod voor het overzicht van alle opleidingen. Ook kun je voor jouw bedrijf een training-op-maat laten maken. 

Hieronder vind je ook een overzicht van alle BIM-cursussen voor managers. 


BIM trainingen en opleidingen: het aanbod voor BIM Manager

"Met de trainingen van ANNO1809 zijn we binnen ARCADIS op weg naar 100% BIM"

Tom Borst - BIM Manager, ARCADIS

ARCADIS