+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Opleiding: BIM Manager

  • 6-8
  • 9 maanden cursus

Ben jij geïnteresseerd om als BIM Manager opgeleid te worden? Wil jij BIM initiëren binnen jouw organisatie? Vind jij het leuk om beleid op te stellen en randwoorden binnen de organisatie te creëeren om project met BIM uit te kunnen voeren? Volg dan de opleiding tot BIM Manager. 

In 9 maanden gaan we aan de hand van de kwadranten om BIM succesvol te implementeren jou opleiden tot BIM Manager. Zo komt er een deel voor hoe je jouw management mee krijgt en vorm je een voorstel voor visie, missie en strategie. Daarnaast gaan we in op het mens & cultuur vlak. Hoe krijg je iedereen binnen de organisatie mee? Vervolgens gaan we kijken hoe de processen en IT ingeregeld kunnen worden en spiegelen we het naar jouw organisatie. Daarnaast zijn er verschillende momenten waarop je individueel wordt begeleidt via coaching gesprekken. Hiervoor laten we je een talenten analyse maken, zodat je inzichtelijk hebt wat jouw talenten zijn en hoe jij die in jouw rol het best kunt toepassen. De opleiding sluiten we af met een examen. 

Voor meer informatie per module, download de brochure. 

Download brochure

BIM training voor

BIM Manager, Teams

  • Begeleiding door een BIM en softskills professional
  • Kwadranten implementatie BIM
  • Opstellen van voorstel visie, missie en strategie
  • Hoe je jouw team meeneemt met BIM 
  • Het inrichten van processen en IT
  • Zowel klassikaal als via Blended Learning te volgen
Opleiding: BIM Manager

Nieuwsgierig of deze opleiding bij jou past? Neem contact op voor een persoonlijke intake. 

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die opgeleid willen worden tot gecertificeerde BIM Manager.

Waarom?

Door de stap te maken naar BIM Manager wordt jij opgeleid om BIM succesvol te implementeren binnen een organisatie, waarbij alle kwadranten van BIM worden meegenomen: Management & Organisatie, Processen, Mens & Cultuur en Informatietechnologie. 

Resultaat

Na deze opleiding ben jij een gecertificeerde BIM Manager, die de kennis en vaardigheden meteen in de praktijk kan toepassen.