+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

BIM Manager opleiding

  • 8-12
  • Traject van 1 jaar cursus
  • 4 uur p/w thuisstudie

Vanuit jarenlange ervaring in het opleiden en begeleiden van BIM-professionals heeft ANNO1809 een unieke BIM Manager opleiding ontwikkeld. Met focus op persoonlijke competenties en groei, bouwen we aan de nieuwe innovators in het digitaal bouwproces.

Als (aankomend) BIM Manager implementeer je geen applicaties, maar vooruitgang. Dát is BIM management volgens ANNO1809. In deze opleiding brengen we je dan ook geen nieuwe technische kennis bij, maar leren we je wel om te gaan met diverse lagen binnen jouw bedrijf, van management en directie tot aan de werkvloer. 

Voor het totale programma, download de brochure. Voor het laatste nieuws over de opleiding, volg dan de linkedin pagina.

Download brochure

BIM opleiding voor

BIM Manager

  • Begeleiding door o.a. een BIM en HRD expert
  • Implementeren van systemen en werkmethodieken
  • Draagvlak creëren door toepassen beïnvloedingstechnieken
  • Herkennen van mindset en enthousiasmeren medewerkers
  • Beargumenten van beleidskeuzes
  • (Door)ontwikkelen visie, missie en strategie
BIM Manager opleiding
Prijs

€ 5.250,00 excl. BTW per deelnemer

Beoordeling van deze opleiding
Deze score is gebaseerd op beoordelingen van meerdere deelnemers

Voor wie?

Deze opleiding is voor professionals die opgeleid willen worden tot BIM Manager of willen doorgroeien in hun bestaande rol als BIM Manager. Wil je zeker weten of deze opleiding bij jou past? Neem dan contact op.

Waarom?

Als (aankomend) BIM Manager implementeer je geen applicatie, maar breng je leer- en veranderprocessen in beweging. 

Resultaat

Jij beschikt over essentiële kennis en vaardigheden om een strategisch plan te maken, onderbouwen én overbrengen. Plus een internationaal erkend certificaat van buildingSMART Professional Certification Foundation.

Cursus

Programma

Tijdens deze opleiding ligt de focus niet op het vergaren van technische knowhow, maar op het ontwikkelen van jouw soft skills: competenties waarover jij moet beschikken als je wilt doorgroeien tot een succesvolle(re) BIM Manager. 

Maar liefst 80% van de opleiding richt zich op jou als persoon in de rol van BIM Manager. In een kleine groep gelijkgestemden ontwikkel en/of verbeter je essentiële vaardigheden voor BIM Managers op het gebied van Beleidsontwikkeling, Kwaliteitsmanagement, Leidinggeven, Ontwikkeling & Innovatie, Procesmanagement en Coaching & Begeleiding. Je investeert dus niet in technische kennis die morgen al niet meer up to date is, maar in competenties waarmee jij jouw organisatie naar een hoger niveau tilt.

De overige 20% zijn gericht op strategisch gebruik van tools, techniek en proces, de zogenoemde BIM Manager essentials. Gedurende de modules werk je aan het (door)ontwikkelen van je eigen implementatieplan en word je 1-op-1 begeleid door onze specialisten. Aan het einde van de rit ben jij in staat dit plan zowel strategisch te implementeren als technisch te onderbouwen. 

Dit programma is inclusief het buildingSMART Professional Certification Foundation.

Bekijk de brochure voor het totale programma.

Schrijf je in voor een van
de cursusdagen

Zit er geen datum bij waarop jij kan? Neem dan contact op, dan houden we jou op de hoogte van de nieuwe data.

Datums Locatie Aantal vrije plekken
Gorinchem max. 12

 
 

Contact