+31 (0)76 531 00 33

Vastgoed

Waarom jij als vastgoedbeheerder een BIM-training zou volgen? Jij bent dagelijks bezig met verhuur, beheer en exploitatie van het vastgoed. BIM kunnen jouw werkzaamheden makkelijker en leuker maken. Het kan namelijk ingezet worden om de meest actuele informatie op één plek te hebben, waardoor jij niet hoeft te graven in archieven. En hoe handig dat je deze informatie ook op je telefoon kan hebben. Benieuwd naar meer van deze mogelijkheden? 

Dé BIM-trainingen voor vastgoed

Met de 'BIM Awareness' zoomen we eerst uit. We beantwoorden vragen als wat is BIM, waarom BIM en waarom zou jij het toepasssn? Door deze vragen aan jezelf te stellen, kun je daarna specifiek bepalen met welke mogelijkheden jouw proces efficiënter, maar ook vooral leuker wordt. Wil je nog een stap verder zetten door het BIM proces eigen te maken, dan hebben we voor jouw de workshop 'BIM Process'.

Werken met BIM-modellen? 

Modellen kunnen controleren, leren classificeren, communiceren en hoeveelheden uit het BIM-model halen, met de training ‘Coördineren met Solibri’ komt dit allemaal aan bod. 

Zit de training er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


BIM opleidingen en trainingen: het aanbod voor Vastgoed

Bekijk ons gehele
aanbod BIM-Opleidingen 

We bieden een breed scala aan professionele BIM-opleidingen voor verschillende vakgebieden. 
Meer info

BIM-trainingen op maat?

Marcel || **van Bavel** staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies Meer weten?

"Met de trainingen van ANNO1809 zijn we binnen ARCADIS op weg naar 100% BIM"

Tom Borst - BIM Manager, ARCADIS

ARCADIS

 
 

Contact