+31 (0)76 531 00 33

Uitvoerders

Als uitvoerder ben jij de spin in het web op de bouwplaats. Bouwplaatsmedewerkers aansturen, planning maken, kwaliteitsborging en materialen afroepen, zaken waar je dagelijks mee bezig bent. Mooi dus, dat er door BIM hulpmiddelen bijkomen, die zorgen dat jouw werk alleen maar makkelijker en leuker wordt. Benieuwd na de mogelijkheden van BIM op de bouwplaats, deze trainingen hebben wij voor jou geselecteerd. 

BIM basis cursus voor uitvoerders

Naast de mogelijkheden op de bouwplaats, eerst uitzoomen naar alle mogelijkheden van BIM doen we bij de cursus 'BIM Awareness'. Hierbij gaan we aan de slag wat BIM is, maar ook vooral waarom BIM jij? 
Heb je meer behoefte aan specifieke kennis van BIM op de bouwplaats, dan hebben we de training 'BIM op de bouwplaats'. Na deze dag ken jij de mogelijkheden en bepaal je hoe jouw werkproces efficiënter, maar ook leuker maakt. Daarnaast ga je aan de slag met een taakgerichte werkinstructie. 

Modellen van jouw BIM-project kunnen controleren

Meer behoefte aan meer grip te krijgen met een BIM-model? Dan hebben we voor jou de cursus 'Coördineren met Solibri'. Met de training 'Coördineren met Solibri' gaan we in hoe je uit het BIM model kunt controleren, automatisch en visueel, maar ook hoe je de issues kunt communiceren met verschillende partijen. Daarnaast kun jij hierna ook hoeveelheden generen en classificeren. 

Zit de training er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


BIM trainingen en opleidingen: het aanbod voor Uitvoerders

"Met de trainingen van ANNO1809 zijn we binnen ARCADIS op weg naar 100% BIM"

Tom Borst - BIM Manager, ARCADIS

ARCADIS