+31 (0)76 531 00 33

Inkopers

Als inkoper kan het niet anders dan dat jij houdt van onderhandelen en relaties wilt opbouwen. Jij wilt jouw contactpersonen zo goed mogelijk informeren, maar er niet te veel tijd aan kwijt zijn om die informatie te vinden of generen. Met BIM zorg je dat alle informatie op één plek staat en up-to-date is. Daarnaast kun je efficiënter en accurater hoeveelheden bepalen. Daarom selecteer ANNO1809 de volgende trainingen voor jou.  

BIM basis cursus voor inkopers

Is BIM nog nieuw voor jou? Wil je daarom eerst even uitzoomen door kennis te maken met alle mogelijkheden en zelf kunnen bepalen wat BIM voor jouw inkoopproces kan doen? Na de workshop 'BIM Awareness' weet jij de wat en waarom van BIM en heb je zelf kunnen bepalen wat ervoor jou inzet. 

BIM integreren in jouw methodiek om hoeveelheden te bepalen. 

Heb jij al de basis kennis van BIM en zoek jij verdieping, volg dan 'BIM & Bouwkosten'. Tijdens deze training leer jij sneller en meer accurate hoeveelheden uit het BIM-model te halen. Hierbij wordt de theorie afgewisseld met de soft skills, die komen kijken bij deze 'nieuwe' manier van werken. Wil je eerst leren het model te controleren en weten hoe je hoeveelheden uit een BIM-model haalt. Dan is de cursus 'Coördineren met Solibri' iets voor jou. 

Zit de training er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


BIM opleidingen en trainingen: het aanbod voor Inkopers

Bekijk ons gehele
aanbod BIM-Opleidingen 

We bieden een breed scala aan professionele BIM-opleidingen voor verschillende vakgebieden. 
Meer info

BIM-trainingen op maat?

Jozef **Derksen** staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies Meer weten?

"Verhelderende cursus om op voort te bouwen."

E.Schweitzer - Projectleider, UBA Bouw

UBA Bouw

 
 

Contact