+31 (0)76 531 00 33

Calculators

Met BIM voor calculators bepaal jij nog sneller én efficiënter hoeveelheden van ieder project. Het kan niet anders, jij houdt van cijfers. Van berekeningen voor de benodigde materialen tot uren voor een bouwproject: met BIM calculeer je nog accurater. ANNO1809 selecteert de volgende BIM trainingen voor calculators. 

Nog geen ervaring met BIM? Begin bij de basis en maak direct een vliegende start. Tijdens de cursus 'BIM Awareness' behandelen we op een actieve manier wat BIM is en wat het voor jou als calculator kan betekenen. 

Verdiepende BIM training voor calculators

Wanneer je de basis van BIM al onder de knie hebt, kun je de verdieping in! In de training ‘BIM & Bouwkosten’ gaan we dieper op de stof in. Je leert sneller en meer accuraat hoeveelheden uit het BIM-model te halen. Enorm handig voor jou als calculator om effectiever te werk te gaan! We behandelen niet alleen de theorie. We hechten ook veel waarde aan het in de praktijk brengen en de soft skills, de sociale vaardigheden, die nodig zijn om te calculeren met BIM. Heb jij de voorkeur om eerst het model in te duiken, weten of het BIM-model goed in elkaar zit en daarna hoeveelheden uit het model te halen? De training  'Coördineren met Solibri' is dan iets voor jou.

Zit de training er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


"Met de trainingen van ANNO1809 zijn we binnen ARCADIS op weg naar 100% BIM"

Tom Borst - BIM Manager, ARCADIS

ARCADIS