+31 (0)76 531 00 33

Calculators

Met BIM voor calculators bepaal jij nog sneller én efficiënter hoeveelheden van ieder project. Het kan niet anders, jij houdt van cijfers. Van berekeningen voor de benodigde materialen tot uren voor een bouwproject: met BIM calculeer je nog accurater. ANNO1809 selecteert de volgende BIM trainingen voor calculators. 

Nog geen ervaring met BIM? Begin bij de basis en maak direct een vliegende start. Tijdens de cursus 'BIM Awareness' behandelen we op een actieve manier wat BIM is en wat het voor jou als calculator kan betekenen. 

Verdiepende BIM training voor calculators

Wanneer je de basis van BIM al onder de knie hebt, kun je de verdieping in! In de training ‘BIM & Bouwkosten’ gaan we dieper op de stof in. Je leert sneller en meer accuraat hoeveelheden uit het BIM-model te halen. Enorm handig voor jou als calculator om effectiever te werk te gaan! We behandelen niet alleen de theorie. We hechten ook veel waarde aan het in de praktijk brengen en de soft skills, de sociale vaardigheden, die nodig zijn om te calculeren met BIM. Heb jij de voorkeur om eerst het model in te duiken, weten of het BIM-model goed in elkaar zit en daarna hoeveelheden uit het model te halen? De training  'Coördineren met Solibri' is dan iets voor jou.

Zit de training er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


BIM opleidingen en trainingen: het aanbod voor Calculators

Bekijk ons gehele
aanbod BIM-Opleidingen 

We bieden een breed scala aan professionele BIM-opleidingen voor verschillende vakgebieden. 
Meer info

BIM-trainingen op maat?

Jozef **Derksen** staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies Meer weten?

"Door o.a. de maatwerk trainingen van ANNO1809 werd de rolverdeling binnen de BIM-projecten duidelijk"

Jorrit Welten - Senior Projectleider, Muller Bouw

Muller Bouw

 
 

Contact