+31 (0)76 531 00 33

BIM Regisseur

Met de BIM cursus voor regisseur neem je jouw team volledig mee in de digitalisering. Als BIM Regisseur heb jij de touwtjes in handen voor het BIM proces van jouw bedrijf. Wij geven jou die extra handvatten om één team te vormen met dezelfde doelen. ANNO1809 heeft verschillende BIM cursussen voor jou als regisseur geselecteerd. 

Wil jij jouw opleiden tot BIM Regisseur? Dan hebben we daar de opleiding 'BIM Regisseur' voor waarbij alle aspecten die nodig zijn voor een BIM Regisseur aanbod komen. 

Cursussen voor BIM Regisseur

Als BIM Regisseur heb jij een prominente rol in het ontwerpproces. Het bouwproces doorloop je echter niet alleen. Aan jou de taak om alle BIM-neuzen binnen jouw team dezelfde kant op te laten wijzen. Hoe zorg je ervoor dat BIM volledig geïntegreerd is binnen jouw project? Zowel de training ‘Digital Engineering’ als ‘Project Start-up’ helpen jou om je team te kunnen aansturen. 

Volg een BIM-cursus met je team

Een BIM cursus voor regisseur leert jou om processen nóg efficiënter in te richten. ANNO1809 biedt de training ‘Digital Engineering’ aan, waarbij de BIM en LEAN-principes geïntegreerd zitten. Een geheel nieuwe aanpak voor jou en je team.
Projectinformatie overdragen? Als regisseur ben je volledig up-to-date van alle projectinformatie. Maar hoe draag je dit zo goed mogelijk over aan je team? Met de training ‘Project Start-up’ leer je als projectleider om je team te informeren. Zo smeed je een team en stel je gezamenlijk doelen op. Wil je een Project Start-up laten faciliteren? Bekijk dan de Project Start-up waar ANNO1809 facilitator is

Meer controle als BIM Regisseur

Niet voor niets ben je de regisseur van jullie BIM-proces: jij houdt van controle. Met de training ‘Coördineren met Solibri’ leer je zelf het BIM-model controleren, classificeren en hoeveelheden eruit halen. ANNO1809 biedt zo een groot assortiment BIM cursussen voor regisseur.  

Jouw talenten inzetten in jouw BIM-rol

Het inzichtelijk maken van jouw talenten en drijfveren en deze kunnen inzetten in jouw rol, dat doen we met de cursus 'Bouwen aan je BIM-rol, hoe dan?'.

Zit de training er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


BIM opleidingen en trainingen: het aanbod voor BIM Regisseur

Bekijk ons gehele
aanbod BIM-Opleidingen 

We bieden een breed scala aan professionele BIM-opleidingen voor verschillende vakgebieden. 
Meer info

BIM-trainingen op maat?

Marcel || **van Bavel** staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies Meer weten?

"Verhelderende cursus om op voort te bouwen."

E.Schweitzer - Projectleider, UBA Bouw

UBA Bouw

 
 

Contact