+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Opleiding: BIM Regisseur

  • 6-8
  • 9 maanden cursus

Als BIM-regisseur ben jij de procesmanager van het BIM-project. Je hebt een regie-voerende rol waarin je verantwoordelijk bent voor het stellen van doelen, eisen en randvoorwaarden. Tevens hoort bij jouw takenpakket het voorbereiden van de BIM-aspecten in contracten en de werkafspraken met de verschillende samenwerkende partijen in het bouwproces. Dit betekent o.a. dat jij degene bent die het BIM-protocol  en BIM-uitvoeringsplan opstelt. Iets voor jou? Volg dan de opleiding tot BIM-regisseur. 

In 9 maanden behandelen we alle kennis en vaardigheden die jij nodig hebt als BIM regisseur. We beginnen met de basis, dus waarom en wat is BIM, welke begrippen zijn er en welke tools, documenten en rollen zijn erbij gekomen. Daarna gaan we al snel meer de diepte in. Zo behandelen we onder andere het proces in combinatie met BIM & LEAN en gaan we dieper in hoe je nou digitaal samenwerkt. We gaan ook aan de slag met het opstellen van een BIM-protocol en BIM-uitvoeringsplan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je team kunt meenemen in het BIM verhaal en gaan we daar samen aan werken. Ook zijn er verschillende momenten waarop je individueel wordt begeleid via coaching gesprekken. Hiervoor laten we je een talenten analyse maken, zodat je inzichtelijk hebt wat jouw talenten zijn en hoe jij die in jouw rol het best kunt toepassen. De opleiding sluiten we af met een examen. 

Voor meer informatie per module download dan de brochure.

BIM training voor

BIM Regisseur, Teams

  • Begeleiding door een BIM en softskills professional
  • Basis kennis over BIM, de documenten, tools en de verschillende rollen
  • BIM & LEAN in het proces
  • Hoe je efficiĆ«nt kunt samenwerken in het digitale proces
  • Hoe je jouw team meekrijgt in BIM 
  • Het opstellen van een BIM-protocol en BIM-uitvoeringsplan
  • Zowel klassikaal als via Blended Learning te volgen
Opleiding: BIM Regisseur

Nieuwsgierig of deze opleiding bij jou past? Neem contact op voor een persoonlijke intake. 

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die opgeleid willen worden tot gecertificeerde BIM Regisseur.

Waarom?

Door de stap te maken naar BIM Regisseur wordt jij opgeleid om als procesmanager BIM projecten te kunnen draaien. 

Resultaat

Na deze opleiding ben jij een gecertificeerde BIM Regisseur, die de kennis en vaardigheden meteen in de praktijk kan toepassen.