+31 (0)76 531 00 33

Liever op maat BIM-trainingen

              

Gemiddelde beoordeling 9,2          Terugkerende klanten 82%           > 26 ontwikkelde in-company trainingen


Kies voor een BIM training-op-maat als u: 

  • De inhoud afgestemd wil hebben op uw organisatie
  • Zorgen dat het héle team in één keer op hetzelfde kennisniveau zit
  • Trainers uit de praktijk als sparringpartner

De trainers van ANNO1809 zijn mensen uit de praktijk met allemaal hun eigen expertise. Met al hun ervaringen kunnen wij voor jou een training-op-maat ontwikkelen die aansluit bij jouw vraagstuk. Een training die aansluit bij jullie organisatie en processen, die meteen in de praktijk toepasbaar is en handvatten biedt om na de training ook mee aan de slag te gaan. Hiervoor is een nauwe samenwerking nodig met jouw organisatie. Onze ervaring uit de praktijk en over verschillende leervormen combineren we met jullie bedrijfsspecifieke kennis. Hierdoor zorgen we dat je zoveel mogelijk rendement haalt uit de training. Verschillende leermethoden als Serious Gaming, buddysystemen, coaching en workshop kunnen allemaal ingezet worden. .

Het proces voor het ontwikkelen van de BIM-training

Stap 1: Persoonlijke intake

Laten we eerst kennismaken. We wil graag weten hoe jullie organisatie in elkaar zit en waar jullie vraagstuk ligt. Daarna kunnen wij verschillende vormen aanbieden, die bij jullie organisatie passen. We vinden het belangrijk dat het geen losstaande training wordt, maar past in het grotere plaatje van het bedrijf.

Stap 2: Voorstel GO/NO GO moment

Naar aanleiding van de kennismaking en jullie doelstellingen stellen we een framework of opleidingsplan op. Tijdens een pitch nemen we jou en andere collega's, zoals management, mee wat de ideeën zijn en hoe we de doelstellingen samen willen bereiken met de training/traject. Dit is ook het moment waarop wordt beslist of we samen de training-op-maat/traject gaan ontwikkelen. 

Stap 3: Ontwikkelen BIM-traject

Met jullie bedrijfsspecifieke kennis over BIM en onze kennis uit de praktijk en over leervormen ontwikkelen we een training/traject die aansluit bij jullie doelstellingen. Onze trainingen worden altijd gegeven door twee trainers. 1 BIM specialist en 1 softskills expert. Wij geloven dat je naast de hard skills van BIM ook moet investeren in het ontwikkelen van de softe vaardigheden. Hierdoor zit de energie tijdens de hele training hoog. Door deze afwisseling en verschillende leervormen zorgen we dat er zoveel mogelijk rendement uit de training wordt gehaald.  Daarnaast regelen we de organisatorische zaken, zoals uitnodigingen, eventueel locatie en lunch. Hierdoor zorgen we dat alle deelnemers met de juiste verwachting naar de training komt. 

Stap 4: De training-op-maat

Samen hebben we een mooie training / traject opgezet en dat moet nu naar voren komen. Na een training / traject zorgen we dat de doelstellingen zijn behaald en heeft iedere deelnemer concrete stappen bepaald om de volgende dag al mee te beginnen. Vol energie kunnen de deelnemers de opgedane kennis meteen in de praktijk gaan brengen.

Stap 5: Evaluatie 

We maken graag een afspraak met je om de training/ het traject te evalueren om te kijken of de doelstellingen zijn gehaald, wat goed ging en wat minder goed ging. Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact