+31 (0)76 531 00 33

Opdrachtgevers

Als opdrachtgever ben jij in het hele proces betrokken van de realisatie van het gebouw. Digitalisering speelt in de bouw een steeds grotere rol. Dat merk jij als opdrachtgever natuurlijk ook. Daarom wil jij in hoofdlijnen BIM kennis hebben, zodat jij hierop kan inspelen. ANNO1809 heeft daarom de volgende trainingen voor jou geselecteerd. 

De diepte in met BIM tools hoeft voor jou niet. Jij wil in grote lijnen weten wat BIM is, waarom jij als opdrachtgever er na zou moeten vragen en wat het voor jou kan opleveren. Daarom hebben we voor jou de training 'BIM Awareness' geselecteerd. Tijdens deze cursus nemen we jou in één dag mee in waarom BIM, wat is BIM en waarom zou jij BIM moeten toepassen. Hierbij zoomen we in op de verschillende BIM mogelijkheden.

Inzicht in het BIM-proces

Ben jij een opdrachtgever die graag meegenomen wordt in het BIM-proces? Tijdens de cursus  'BIM Proces' nemen we jou mee in de grote lijnen van het BIM-proces. Je weet waar de cruciale punten liggen en kun hier op inspelen. 

Grip krijgen op jouw BIM-modellen

Heb jij behoefte aan meer grip in jouw BIM project. Wil jij modellen zelf kunnen controleren, volg dan de training ‘Coördineren met Solibri’. Tijdens deze training leer je visueel en automatisch modellen controleren, classificeren en hoeveelheden uit het BIM model te halen.

Zit de cursus er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


BIM trainingen en opleidingen: het aanbod voor Opdrachtgevers

Bekijk ons gehele
aanbod BIM-trainingen

We bieden een breed scala aan professionele BIM-trainingen voor iedere vakgebied individueel en in groepsverband.
Meer info

BIM-trainingen op maat?

Hanneke Pronk staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies Meer weten?

"Door o.a. de maatwerk trainingen van ANNO1809 werd de rolverdeling binnen de BIM-projecten duidelijk"

Jorrit Welten - Senior Projectleider, Muller Bouw

Muller Bouw