+31 (0)76 531 00 33

BIM Coördinator

Opgeleid worden tot BIM-coördinator? Of zoek je juist meer verdieping als coördinator? Als BIM-coördinator heb jij een belangrijke rol in het BIM-proces. Niet alleen leid jij projecten in goede banen, maar je coördineert de volledige BIM-modellering van jouw project. ANNO1809 heeft de volgende BIM-trainingen voor jou geselecteerd.

Wil jij de volgende stap in jouw BIM-carrière zetten? Met een opleiding tot BIM-Coördinator til jij jezelf in no-time naar een volgend niveau. In de opleiding behandelen we de basis en het proces van BIM. Daarnaast leer je modellen controleren en de coördinerende taak uit te voeren. Daarna richten we ons op de softe vaardigheden en zijn er verschillende coach momenten. Een totaal pakket waardoor jij na de opleiding jouw kennis en vaardigheden meteen in de praktijk kunt toepassen. 

Stuur je team aan als BIM-coördinator

Als BIM-coördinator heeft BIM weinig geheimen meer voor jou. Daarnaast weet jij hoe belangrijk teamwork is. Maar hoe zorg je ervoor dat BIM geïntegreerd is in jouw team? Zowel de opleidingen 'Digital Engineering' als 'Project Start-up' helpen jou een team aan te sturen met BIM. 'Digital Engineering' is een training voor het engineering proces. Hierbij leer je een nieuwe aanpak, waarbij de BIM & LEAN-principes geïntegreerd zitten. Zo leer je het proces efficiënt in te richten. 

BIM-coördinator trainingen

Bij de training 'Project Start-up' leer je als BIM-coördinator om de projectinformatie efficiënt over te dragen. Je leert een team te smeden en een gezamenlijk doel op te stellen.  

Zit de training er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


BIM opleidingen en trainingen: het aanbod voor BIM Coördinator

Bekijk ons gehele
aanbod BIM-Opleidingen 

We bieden een breed scala aan professionele BIM-opleidingen voor verschillende vakgebieden. 
Meer info

BIM-trainingen op maat?

Marcel || **van Bavel** staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies Meer weten?

"Zeer bruikbare training, direct toepasbaar in mijn dagelijkse werk "

T. Moll - Projectleider, ARCADIS

ARCADIS

 
 

Contact