+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen volgen met jouw team? Het voordeel hieraan is dat iedereen op hetzelfde niveau zit en dezelfde taal spreekt. Daarnaast passen we de training aan op jouw project en jouw organisatie. Tijdens de teamtrainingen besteden we ook aandacht aan teambuilding. 

Alle training zijn specifiek voor jouw doelgroep, organisatie en project te maken. Toch lichten we een training uit, de  ‘Project Start-up’  

BIM training voor perfecte start van jouw project

We hebben de training 'Project Start-up' waarin we jou op een interactieve manier leren hoe je een Project Start-up kunt organiseren waarbij zowel de projectinformatie wordt overgebracht. Maar vooral focus ligt op het vormen van een team en gezamenlijke doelstellingen samen worden bepaald. Deze Project Start-up kun je ook laten faciliteren door ANNO1809. Neem hiervoor contact met ons op. 

Heeft jouw team behoefte aan een ander soort training, kijk dan bij ‘bekijk aanbod’ voor het overzicht van alle training. Deze trainingen kunnen ook voor teams worden gemaakt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een training-op-maat te laten maken. Neem hiervoor contact op met ANNO1809. 


"Verhelderende cursus om op voort te bouwen."

E.Schweitzer - Projectleider, UBA Bouw

UBA Bouw