+31 (0)76 531 00 33

BIM Modelleur

Jij bent BIM Modelleur. Jij bent al gespecialiseerd met modelleersoftware, zoals Revit en ArchiCad. Maar jij wil meer.  Voor jou betekent modelleur zijn meer dan alleen modelleersoftware. Jij zou ook graag jouw modellen willen controleren en kunnen clashen met andere modellen. Tevens zijn softe vaardigheden zoals samenwerken belangrijk voor jou. Daarom hebben wij de volgende BIM trainingen voor jou geselecteerd. 

Als eerst heb jij behoefte om uit te zoomen. Jij wil weten wat BIM nou precies is en waarom je het toepast, maar ook vooral weten welke mogelijkheden er allemaal zijn. Daarnaast wil je werken aan softe vaardigheden en het totale proces inzichtelijk hebben. Volg dan de cursus 'BIM Basis'.

Talenten inzichtelijk voor jouw BIM-rol

Wil je meer verdieping op jouw rol als BIM-modelleur? Inzoomen op jouw talenten en drijfveren die horen bij de rol als modelleur en jouw ontwikkeltraject bepalen, dan hebben wij voor jouw de training 'Bouwen aan je BIM-rol, hoe dan?'.

Eigen BIM werkmethodiek voor controleren modellen

Naast de modelleersoftware ook coördinatiesoftware, zoals Solibri Model Checker kunnen gebruiken. Met Solibri kun jij verschillende modellen, zowel visueel als automatisch controleren, maar ook de issues met andere partijen communiceren. Daarnaast kun je Solibri gebruiken voor hoeveelheden te generen en voor het maken van classificaties. Volg hiervoor de workshop 'Coördineren met Solibri'

Zit de training er niet bij die je zoekt? Kijk dan naar het gehele aanbod of neem contact op


"Goed voorbereide training, uitstekende expertise en super begeleiding van groepsdiscussie"

T. Piters - Projectleider, ARCADIS

ARCADIS