+31 (0)76 531 00 33

Denk jij dat je straks nog termen als BIM & LEAN hoort?

02-07-2019 - 

Termen als BIM, LEAN, digitalisering vliegen je tegenwoordig om de oren. Misschien ben je wel nieuwsgierig, misschien ook wel niet. Misschien denk je dat het een trend is en dat je erover een paar jaren niks meer over hoort. Maar één ding is zeker, je hebt het op dit moment gewoon echt te druk om je erin te verdiepen.

Van BIM & LEAN naar digitaal bouwen

Misschien heb je wel gelijk dat we deze termen over een tijdje niet meer horen. Maar dat komt dan omdat deze middelen geïntegreerd zijn binnen organisaties. Dat het de normaalste zaak is dat we BIM en LEAN toepassen, waardoor we het helemaal niet meer benoemen. En dat je dan terug kijkt naar het verleden, hoe traditioneel je toen aan het werk was en eigenlijk al eerder tijd had moeten maken om de nieuwe manier van werken te omarmen. 

Stap 1 naar BIM en digitaal bouwen

Eerst moeten we die tijd gaan inplannen. Investeren in deze innovaties, waardoor we ons werk weer makkelijker, leuker en sneller kunnen uitvoeren. Ga jij deze tijd maken? Wij hebben een training 'Digital Engineering' ontworpen, waardoor je weet wat BIM & LEAN betekent, hoe het samen komt en waarbij je zelf kan bepalen wat deze innovaties voor verbetering op jouw werkzaamheden kunnen hebben. Let’s start!

Wil je het totale aanbod aan BIM trainingen bekijken, klik dan hier. 

Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact