+31 (0)76 531 00 33

Directie

Waarom wil jij als directie een BIM-training volgen? Jij leidt. Jij inspireert. Bovenal ben jij de eindverantwoordelijke voor een heleboel projecten en processen binnen je bedrijf. Wij zijn van mening dat wie wil motiveren, moet beschikken over de juiste kennis. Door een basistraining BIM te volgen, ben jij op de hoogte van de grote lijnen van BIM. Zo bepaal je welke voordelen een BIM training voor directie heeft. 

We gaan verder dan de basis. We zoeken verdieping. Net als jij. Niet in de diepte, maar juist in de breedte. Daarom hebben wij voor jou de volgende BIM cursussen geselecteerd  ‘BIM Boardroomsessie’en BIM fundamentals' Met de training ‘BIM Boardroomsessie’ ken je de hoofdlijnen over BIM. We dwalen niet af naar het gebruikersniveau, van implicaties, maar laten jou in 3 uur de basis begrijpen. Wat kan BIM voor jou als directie én voor jouw bedrijf betekenen? Haal eruit wat erin zit! 

BIM workshop voor directie
Gericht op jouw expertise een BIM workshop voor directie volgen? In de training ‘BIM fundamentals’ behandelen we naast de basis ook het BIM proces. Je bent niet alleen op de hoogte van het ‘waarom’ en ‘wat’. Je weet ook wat er verandert aan het BIM proces. Na een BIM workshop voor directie bepaal jij precies wanneer je welke stap zet. 

Meer BIM trainingen voor directie volgen? 
Wil je meer verdieping over BIM? Ontdek een compleet overzicht van alle trainingen bij ‘Bekijk aanbod’. We creëren ook een training-op-maat. Zo krijg je in één keer iedereen binnen je team op BIM-kennisniveau. 


BIM trainingen en opleidingen: het aanbod voor Directie

Bekijk ons gehele
aanbod BIM-trainingen

We bieden een breed scala aan professionele BIM-trainingen voor iedere vakgebied individueel en in groepsverband.
Meer info

BIM-trainingen op maat?

Marcel van Bavel staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies Meer weten?

"Door o.a. de maatwerk trainingen van ANNO1809 werd de rolverdeling binnen de BIM-projecten duidelijk"

Jorrit Welten - Senior Projectleider, Muller Bouw

Muller Bouw