+31 (0)76 531 00 33

Wat is Blended Learning?

17-04-2020 - 

Je hoort het steeds vaker voorbij komen dat trainingen via Blended Learning worden aangeboden, maar wat is het eigenlijk? En waarom zou je er gebruik van maken? Wat zijn de voordelen?  In deze blog beantwoorden we deze vragen. 

Wat is Blended Learning?

Blended Learning is een mix van verschillende leervormen, zoals klassikale trainingen en e-learnings, die we overkoepelend de term Blended Learning noemen. Naast deze leervormen zijn er ook andere voorbeelden te noemen, zoals webinars, whitepapers, filmpjes, kennissessies, 1-op-1 coachsessie. Eigenlijk alle leervormen waarbij je kennis en/of vaardigheden op doet. 

Waarom wordt Blended Learning steeds vaker toegepast?

Iedereen leert op zijn eigen manier. De een vindt het fijn om kennis te vergaren door te lezen, de ander door het klassikaal op te doen en een ander door het volgen van filmpjes. Daarnaast door kennis op verschillende manieren op  te nemen, is de kans groter dat je het beter begrijpt en onthoudt. Tevens is een groot voordeel aan online leervormen dat je het op je eigen tempo kan volgen. Met online coachmomenten en klassikale trainingen blijf je wel het persoonlijke contact en maatwerk gedeelte behouden. Daarnaast is het ook vooral leuker en interessanter om via verschillende vormen de stof eigen te maken. 

ANNO1809 & Blended Learning

Als ANNO1809 bieden we jou de mogelijkheid om onze trainingen klassikaal te volgen of via Blended Learning. Net zoals je gewend bent met onze klassikale trainingen, hebben we het online gedeelte ook in een ANNO1809 sausje gevormd, zodat deze ook interactief, praktijkgericht en energiek zijn. Tijdens onze e-learning combineren we verschillende leervormen, zoals korte leerzame filmpjes, informatie, quiz, stellingen en opdrachten. Op deze manier maak je de stof sneller eigen en wil je de e-learning ook afmaken. Daarnaast vinden we persoonlijk contact belangrijk en is dit dus ook verwerkt in het online gedeelte. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via info@anno1809.com of +31 (0)76 531 00 33. Voor het overzicht van de trainingen en opleidingen zie, trainingsaanbod.


Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact