+31 (0)76 531 00 33

Strategiesessie & BIM Awareness

UBA bouw is een bouw- en aannemingsmaatschappij in Uithoorn. Een warm familiebedrijf die wij hebben mogen ondersteunen met BIM trainingen voor verschillende afdelingen: management, projectleiders en werkvoorbereiders.

Samen met het management van UBA bouw hebben we een strategiesessie georganiseerd om te bepalen welke richting ze op willen gaan met BIM. Wat betekent Digitaal Bouwen voor het bedrijf en waarom wil de organisatie hier in investeren.

Toen de BIM visie gedefinieerd was, hebben we een BIM Awareness training voor de projectleiders georganiseerd. De projectleiders hebben we mogen informeren, enthousiasmeren en activeren om BIM toe te passen in hun projecten. Verschillende vraagstukken zijn aanbod gekomen, zoals:  

  • Waarom en wat is BIM?
  • Hoe houd ik grip op mijn BIM project?
  • Hoe neem ik de klant mee om BIM te gaan toepassen?

Een interactieve dag waar concrete stappen zijn bepaald om de volgende dag al mee aan de slag te gaan.

Vervolgens hebben we de werkvoorbereiders een Talenten Analyse ingevuld, waarmee hun talenten en drijfveren inzichtelijk zijn gemaakt. Tijdens de training hebben we naast de basis kennis over BIM, ook ingezoomd op deze individuele talenten en drijfveren. En hoe je deze inzet in het digitale bouwproces.

Een mooi traject waar we met veel plezier aan hebben gewerkt en waarin we de organisatie hebben zien groeien. 

Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact