+31 (0)76 531 00 33

Inkopers

Als inkoper kan het niet anders dan dat jij houdt van onderhandelen en relaties wilt opbouwen. Jij wilt jouw contactpersonen zo goed mogelijk informeren, maar er niet te veel tijd aan kwijt zijn om die informatie te vinden of generen. Met BIM zorg je dat alle informatie op één plek staat en up-to-date is. Daarnaast kun je efficiënter en accurater hoeveelheden bepalen. Daarom selecteer ANNO1809 de volgende trainingen voor jou.  

Is BIM nog nieuw voor jou? Wil je daarom eerst even uitzoomen door kennis te maken met alle mogelijkheden en zelf kunnen bepalen wat BIM voor jouw inkoopproces kan doen? Na de workshop 'BIM Awareness' weet jij de wat en waarom van BIM en heb je zelf kunnen bepalen wat ervoor jou inzet. 

Heb jij al de basis kennis van BIM en zoek jij verdieping, volg dan 'BIM & Bouwkosten'. Tijdens deze training leer jij sneller en meer accurate hoeveelheden uit het BIM-model te halen. Hierbij wordt de theorie afgewisseld met de soft skills, die komen kijken bij deze 'nieuwe' manier van werken.


"Verhelderende cursus om op voort te bouwen."

E.Schweitzer - Projectleider, UBA Bouw

UBA Bouw