+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Talenten Analyse

  • 1
  • 4 uur cursus
  • 1 uur thuisstudie

Jij wilt je verder ontwikkelen, maar vindt het moeilijk om te kiezen waarin precies. Jouw drijfveren en talenten heb je niet inzichtelijk. Dus is het ook niet makkelijk om deze in te zetten voor jouw rol en kun je hier dan ook niet alles uithalen. Daarom biedt ANNO1809 Talenten Analyse aan. Met deze analyse worden 53 competenties gemeten, die jouw talenten en drijfveren inzichtelijk maken. Hierdoor weet jij waar jij jezelf het best op kan door ontwikkelen. Tevens geeft de analyse advies over jouw ideale werkomgeving en leer-ontwikkelstijl. 

BIM training voor

Architecten, BIM Coördinator, BIM Manager, BIM Modelleur, BIM Regisseur, Calculators, Directie, Inkopers, Koperbegeleiders, Ontwikkelaars, Opdrachtgevers, Projectleiders & Projectmanagers, Teams, Uitvoerders, Vastgoed, Werkvoorbereiders

  • Inzichtelijk drijfveren en talenten 
  • Begeleiding door een TMA gecertificeerde trainer
  • Ontwikkeltips en handvatten 
  • Performance overzicht 


Talenten Analyse

Meer weten over de talenten analyse? Neem contact op voor een persoonlijke intake. 

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die inzicht willen hebben in hun drijfveren en talenten, waardoor ze die beter kunnen inzetten en ontwikkelen in hun rol / functie.

Waarom?

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Door deze inzichtelijk te hebben, kun je hierop verder ontwikkelen. 

Resultaat

Inzichtelijk welke drijfveren en talenten jij bezit. Tevens word je begeleid om deze talenten verder te kunnen ontwikkelen. 

Cursus

Programma

Voorbereiding
Via de e-mail krijg je een talenten analyse en intake analyse gestuurd. We vragen je deze in te vullen voor het coachgesprek. Dit kost ongeveer 50 minuten. 

De talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je persoonlijkheid, potentieel en ontwikkelmogelijkheden te maken. Met de talenten analyse worden jouw drijfveren en talenten uitvoerig in kaart gebracht en in een duidelijk talentgericht rapport weergegeven.
De intake analyse bestaat uit een aantal open vragen waarin je wordt gevraagd kort en bondig op te schrijven wat jou motiveert, wat jij wilt bereiken, waar jij energie van krijgt en wat jouw valkuilen en kwaliteiten zijn. Hiermee krijgt jouw terugkoppelingsgesprek nog meer diepgang en waarde. 

Coachingsgesprek 4 uur
Tijdens het coachingsgesprek bespreek jij met een TMA gecertificeerde trainer de resultaten uit de analyses. Tevens bepaal je welke talenten je verder wil gaan ontwikkelen en hoe jij die kunt in zetten tijdens jouw werk. Hierbij krijg je handvatten en tips mee.