+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

Leidinggeven aan het digitaal bouwproces

  • 8-12
  • Traject van 6 maanden cursus
  • 4 uur thuisstudie

Vanuit jarenlange ervaring in het opleiden en begeleiden van BIM-professionals heeft ANNO1809 een unieke opleiding ‘leidinggeven aan een digitaal bouwproces’ ontwikkeld. Met focus op persoonlijke competenties en groei, helpen we  managers en leiders bij het succesvol leiden van het digitale bouwproces. 

Als manager of leider in het digitale bouwproces ben jij degene die de touwtjes in handen heeft. Jij weet dat in jouw projecten voortaan digitaal gebouwd gaat worden, maar hoe dan? Hoe krijg jij jouw team hierin mee? Hoe krijg je grip op deze projecten? Eén ding is zeker, in veranderende tijden zijn goede leiders van onschatbare waarde. 

Download brochure

BIM opleiding voor

BIM Coördinator, BIM Regisseur, Projectleiders & Projectmanagers

  • Begeleiding door BIM en HRD experts
  • De juiste handvatten heeft om te sturen op een BIM project; 
  • Collega’s kunnen instrueren, controleren en enthousiasmeren.
  • De samenwerking binnen het team weet te bewaken en te bevorderen;
  • Weet hoe te bemiddelen bij tegengestelde belangen binnen het proces.
Leidinggeven aan het digitaal bouwproces
Prijs

€ 3.650,00 excl. BTW per deelnemer

Voor wie?

Deze opleiding is voor projectleiders en projectmanagers die hun (BIM-) project en team willen sturen op digitaal bouwen. Wil je zeker weten of deze opleiding bij jou past? Neem dan contact op voor een gratis persoonlijk advies.

Waarom?

Als manager of leider in het digitale bouwproces ben jij degene die de touwtjes in handen heeft. Jij weet dat in jouw projecten voortaan digitaal gebouwd gaat worden. Jij zoekt naar kennis en handvatten om grip op jouw project te krijgen en jouw team hierin  te begeleiden. 

Resultaat

Na deze opleiding van ANNO1809 beschik jij over essentiële kennis en vaardigheden om jezelf en jouw projectteam te laten groeien op het gebied van Digitaal Bouwen. 

Cursus

Programma

Essentiële kennis over digitaal bouwen voor jouw rol legt de basis voor de opleiding. Om inzicht in je team te verkrijgen, is het belangrijk om te beginnen met inzicht in jezelf. Wat zijn jouw drijfveren, talenten en  leiderschapsstijlen? Daarnaast ontwikkel je communicatie- en leiderschapsskills, waardoor jij op een effectieve en stimulerende manier leiding kunt geven aan het digitale bouwproces. 

Uiteindelijk moet het team het gaan doen. Daarin ben jij een belangrijke factor. Jij weet niet alleen jouw mensen te enthousiasmeren, maar ook te inspireren en te activeren. Jij weet de talenten, patronen en leerstijlen van jouw team inzichtelijk te maken en coacht jouw team  zodat ze deze in gaan zetten om samen digitaal te gaan bouwen. 

40% van de opleiding is gericht op tactische kennis over digitaal bouwen. Het proces, de tools en de verschillende technieken komen aan bod. Daarnaast richt 60% van de opleiding zich op jou als persoon. In een kleine groep gelijkgestemden ontwikkel en/of verbeter je essentiële vaardigheden op het gebied van persoonlijk leiderschap, leidinggeven en procesmanagement. Je investeert dus niet in kennis die morgen al niet meer up to date is, maar in competenties waarmee jij jezelf en het team naar een hoger niveau tilt.

Bekijk de brochure voor het totale programma.

Schrijf je in voor een van
de cursusdagen

Zit er geen datum bij waarop jij kan? Neem dan contact op, dan houden we jou op de hoogte van de nieuwe data.

Datums Locatie Aantal vrije plekken

 
 

Contact