+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

BIM Fundamentals

  • 8-12
  • 3 dagen cursus

Zoek jij een training waarbij het totale plaatje aan BIM fundamentals wordt aangeboden? Van BIM basis kennis en het proces tot modellen en tools. Een training waarbij je erna meteen kan starten met jouw eerste BIM project. Tijdens de training ‘BIM Fundamentals’ leer je in 3 dagen basis kennis zoals wat is BIM, waarom BIM, welke toepassingen zijn er, en gaan we ook dieper in op het proces. Daarnaast weet je welke tools er zijn, wat een goed model is en gaan we met enkele tools zelf aan de slag. 

BIM training voor

BIM Modelleur, Projectleiders & Projectmanagers, Teams, Werkvoorbereiders

  • Begeleiding door een BIM én softskills professional
  • Waarom en wat is BIM en wat betekent dit voor jou 
  • Welke softe vaardigheden zijn belangrijk bij deze verandering
  • BIM in de praktijk, we zoomen in op verschillende best practices
  • Verschillende fases in het BIM proces
  • Zowel klassikaal als via Blended Learning te volgen
BIM Fundamentals

Nieuwsgierig of deze training bij jou past? Neem contact op voor een persoonlijke intake. 

Neem contact op

Voor wie?

Professionals die een goede basis willen hebben om aan de slag te kunnen gaan met een BIM project.

Waarom?

De basis voor een vliegende start van jouw BIM carrière. Door kennis en vaardigheden over de BIM fundamentals te hebben, heb je handvatten om te starten met BIM. 

Resultaat

Kennis over de basis van BIM, het proces, rollen, tools, documenten en modellen. Na deze training krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'BIM Fundamentals'. 

Cursus

Programma

De BIM Fundamentals bestaat uit 3 dagen: 

Dag 1
Tijdens de eerste dag delen we op een interactieve manier de waarom en wat BIM is. Tevens besteden we aandacht aan de softe kant van BIM. En gaan we in op de verschillende toepassingen en basis begrippen.

Dag 2
De tweede dag  behandelen we de verschillende fases van het BIM proces. Daarnaast maken we de vertaling richting jouw functie. 

Dag 3
De laatste dag gaan we aan de slag met de modellen en tools. Wat is een goed model, welke tools zijn er allemaal. Deze dag gaan we ook aan de slag met een platform en coördinatie software. Elke dag sluiten we af met een persoonlijke stap die jezelf gaat zetten om het steeds meer eigen te maken.

Tijdens deze dag zit locatie, lunch en trainingsmateriaal inclusief. 


Wil je deze training in-company volgen en aangepast op jouw vakgebied. We hebben trainers met ieder hun eigen specialisme, waardoor de training past in jouw vakgebied. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door. Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31 (0) 76 531 00 33