+31 (0)76 531 00 33

BIM-trainingen

BIM op de bouwplaats

  • 8-12
  • 2 dagen cursus

Jij ziet de eerste bouwplaatsen al veranderen. De eerste Ipads worden al gespot. Ze zijn straks niet meer weg te denken. Hierdoor kun jij makkelijk kwaliteit- en veiligheidcontroles doen. Maar er zijn nog meer mogelijkheden die de digitalisering en BIM mee brengen voor op de bouwplaats. Ben jij enthousiast door deze innovaties en wil je er meer vanaf weten, maar er ook zelf mee aan de slag gaan? Met de training 'BIM op de bouwplaats' informeren en activeren  we jou niet alleen, maar gaan we tijdens de tweede dag ook ermee aan de slag.

Download brochure

BIM opleiding voor

Uitvoerders, Werkvoorbereiders, Teams

  • Begeleiding door een BIM professional
  • De mogelijkheden van BIM op de bouwplaats
  • Taakgerichte werkinstructie maken
  • Open communicatie
  • Zowel klassikaal als via Blended Learning te volgen
BIM op de bouwplaats

Nieuwsgierig of deze training bij jou past? Neem contact op voor een persoonlijke intake. 

Neem contact op

Voor wie?

Professionals op de bouwplaats die mee willen gaan in de digitalisering en hun bouwplaatsmedewerkers goed willen aansturen door taakgerichte werkinstructies te maken.

Waarom?

Naast dat jij op de hoogte met van alle mogelijkheden van BIM op de bouwplaats, kan jij tijd en faalkosten verminderen door het maken van taakgerichte werkinstructies voor jouw bouwplaatsmedewerkers. 

Resultaat

Na deze training ben je enthousiast om aan de gang te gaan met de geleerde mogelijkheden van BIM op de bouwplaats.  Na afloop krijg je een certificaat voor deelname aan de training 'BIM op de bouwplaats'. 

Cursus

Programma

Cursus 2 dagen

De training 'BIM op de bouwplaats' bestaat uit twee modules

Module 1 | BIM op de bouwplaats | Basis

Tijdens deze dag zoomen we eerst even uit. Welke mogelijkheden zijn er allemaal met BIM op de bouwplaats, welke passen bij mijn proces en door welke kleine stapjes integreer je het in jouw standaard proces. Tijdens de dag wisselen we technische kennis en vaardigheden af met softe vaardigheden. Eind van de dag ben je geactiveerd om hiermee aan de slag te gaan. 

Module 2 | Taakgerichte werkinstructie maken

De tweede dag gaan we zelf aan de slag met de BIM-modellen. Samen met jou gaan we zorgen dat de juiste informatie voor een taak uit het model komt, ook wel taakgerichte werkinstructies. Per stap leggen we uit wat we doen, maar ook waarom het belangrijk is die stap te zetten. Na deze dag kun jij zelf een taakgerichte werkinstructie maken en ben je enthousiast om dit ook te gaan doen! 

LET OP: Je hebt zelf een laptop met Revit / ArchiCad / een andere modelleersoftware nodig.
Locatie, lunch en trainingsmateriaal zitten inclusief. 


Deze training wordt op dit moment alleen in-company gegeven en aangepast op jouw vakgebied. We hebben trainers met ieder hun eigen specialisme, waardoor de training op maat gemaakt kan worden op jouw vakgebied. Deze training bieden we zowel klassikaal aan als via Blended Learning. Starten met een in-company training kan het gehele jaar door. Neem hiervoor contact op via info@anno1809.com of +31 (0) 76 531 00 33

 
 

Contact