+31 (0)76 531 00 33

Project Start-up

27-03-2019 - 

Heb jij wel eens een project dat op alle vlakken klopt: jullie werken als team, alles loopt volgens planning en je eindigt het project met een goed gevoel. Waar ligt dat aan? Waarschijnlijk omdat jullie meteen vanaf het begin goed begonnen als team. 

De perfecte start van jouw BIM-project

Nu wordt er vaak een Project Start-up georganiseerd van één uur, waar alle informatie besproken moet worden over heel het project. Aan de teamvorming wordt amper aandacht besteed, terwijl jullie als team een zo goed mogelijk project moeten neerzetten. Wij zijn ervan overtuigd dat je dat niet alleen kunt. Dat het ook niet gebeurd door alleen de informatie te zenden. Dan haal je niet alles uit je team én ook niet uit het project. 

Als facilitator kan ANNO1809 voor jouw project een Project Start-up organiseren. Deze Project Start-up wordt aangepast op de wensen van jouw organisatie. 

Resultaten na een BIM Project Start-up

• Eind van de sessie is iedereen geïnformeerd over het project;
• Is er een team gevormd;
• Weet iedereen wat het gezamenlijk doel is van dit project. Een doel waar iedereen achterstaat en gemotiveerd is om dit te halen. Hiervan heb je het gehele project voordeel van. 

Wil jij meteen jouw project goed beginnen, neem dan contact met ANNO1809 of kijk bij de Project Start-up. Of wil jij zelf leren hoe je zo Project Start-up kunt organiseren, klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor het hele aanbod aan BIM-trainingen. 

Wil je ontdekken welke BIM-training het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.