+31 (0)76 531 00 33

'Coördineren met Solibri' nu ook via Blended Learning te volgen!

17-04-2020 - 

Geen tijd om klassikaal de training 'Coördineren met Solibri' te volgen? Of vind je het juist fijner om een deel ook online via een e-learning te volgen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want deze training is nu via blended learning te volgen! 

Verschillen & overeenkomsten klassikaal en blended learning

De training 'Coördineren met Solibri' kan nu ook in de combinatie van een klassikaal moment, e-learning en online Q&A gevolgd worden. Het verschil tussen de training klassikaal of via blended learning te volgen, is de mindering in klassikale momenten. De kennis en vaardigheden die je opdoet blijft hetzelfde. Ook hebben we de e-learning en Q&A zo ingericht dan deze praktijkgericht, energiek en interactief zijn; de kwaliteit die je van ons kent. 

Wil je weten wat precies Blended Learning is en wat de voordelen zijn, zie deze blog.

Unieke e-learning

Op internet zie je heel veel e-learnings beschikbaar, die bestaan uit langdradige filmpjes, waar iets uitgelegd wordt. Dit sluit niet aan bij ons doel om de e-learning leerzaam, interactief en energiek te maken. Daarom hebben wij onze eigen e-learning ontwikkeld waarbij een combinatie zit in korte leerzame filmpjes, informatie, quiz, stellingen en opdrachten. Op deze manier maak je de stof sneller eigen en wil je de e-learning ook afmaken. 

Opbouw 'Coördineren met Solibri'

Tijdens de e-learning komen alle onderwerpen aanbod: 

  1. Basis kennis BIM
  2. Solibri Office aanpak    
  3. Uitleg basis knoppen    
  4. Visueel & automatisch controleren    
  5. Classificeren  
  6. Hoeveelheden genereren met ITO's     
  7. Communiceren met BCF's

Ben jij benieuwd naar de Blended Learning van de training 'Coördineren met Solibri'? Neem dan contact op met info@anno1809.com of +31 (0)76 531 00 33. Naast deze training worden onze opleidingen sowieso blended aangeboden en bieden we de andere trainingen ook via Blended Learning aan. 


Wil je ontdekken welke BIM-training het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.