+31 (0)76 531 00 33

Waarom in deze tijd een (online) training volgen?

13-05-2020 - 

In deze uitzonderlijke tijden waar de meeste mensen thuis werken, maakt het dat je misschien niet meteen aan een (online) training denkt. Wij geven je vier redenen, waarom je juist nu een training/opleiding wil volgen. Ook handig om te gebruiken om je baas te overtuigen: 

  1. Tijd efficiënt besteden, heb jij het op dit moment iets minder druk? Besteed deze tijd dat efficiënt door nieuwe kennis en vaardigheden te leren. Voordeel bij blended learning trainingen is dat vaak een groot gedeelte bestaat uit e-learning, die je kan volgen wanneer het jou uitkomt. Door het klassikale moment of online Q&A's heb je wel de stok achter de deur om de training af te maken. 
  2. Je komt sterker terug, door het volgen van een training of opleiding die aansluit bij jouw loopbaan en werkzaamheden, investeer je in de toekomst en kom je alleen maar sterker terug omdat jij vol nieuwe kennis, inspiratie en energie zit. 
  3. Subsidiemogelijkheden, op dit moment zijn er nog steeds verschillende mogelijkheden om jouw trainingsprogramma en coachgesprekken gesubsidieerd te krijgen. Zo heb je op dit moment de SLIM subsidie, zie brochure. 
  4. Motiveren = produceren, rustige tijden kunnen er voor zorgen dat je minder productief bent. Door jezelf te motiveren met nieuwe kennis en inspiratie kom je weer op nieuwe ideeën en zorg je dat je weer productief bent. 

Wil jij weten welke training of opleiding aansluit bij jouw behoefte? Neem gerust contact op! 


Download brochure

Wil je ontdekken welke BIM-training het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.