+31 (0)76 531 00 33

BIM-Auditorium Sessie Schiphol

20-11-2018 - 

Schiphol & ANNO1809 hebben samen een BIM-traject ontwikkeld voor 150 projectmanagers en toezichthouders van PLuS. In twee auditoriumsessies wordt de basis kennis over BIM en het proces bij Schiphol overgedragen. Daarna worden in kleine groepjes van 8-12 deelnemers d.m.v. de classroomsessies dieper de stof in gegaan. Hier gaan we ook in op specifieke vragen, zoals wat houd dit in voor mijn rol en hoe pas in dit toe op mijn projecten. 

BIM-auditoriumsessie

Gisteren mocht ANNO1809 het eerste auditoriumsessie BIM Awareness aftrappen. Tijdens dit college is door het toepassen van verschillende werkvormen op een interactieve manier de waarom, wat en hoe van BIM bij Schiphol overgedragen. We hebben op het einde wel even getoetst of iedereen heeft opgelet door middel van een 'tentamen'. Ze zijn allemaal geslaagd en kunnen verder naar de volgende classroomsessie. 

BIM-training-op-maat

Wil jij ook op een interactieve manier jouw medewerkers kennis laten maken met BIM of zich verder ontwikkelen met BIM, bekijk dan het aanbod of neem dan contact op met ANNO1809.

Wil je ontdekken welke BIM-training het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.