+31 (0)76 531 00 33

Terugblik BIM Awareness & Process training bij ARCADIS Nederland

27-03-2019 - 

Samen met ARCADIS hebben we de incompany training BIM Awareness & Process ontwikkeld voor hun projectmanagers en -leiders. Een interactieve training waarbij in 2 dagen de basis kennis over BIM en proces wordt eigen gemaakt. 

Afgelopen week hebben we de 13e groep PM/PL's mogen trainen. Het is fijn als deelnemers al overtuigd zijn van de voordelen van BIM en gemotiveerd zijn om meer BIM kennis eigen te maken. Daardoor konden we specifieker ingaan op de behoefte van deze groep en kennis & ervaringen delen op bepaalde BIM vraagstukken. 

BIM-trainingen waarin hardskills gecombineerd worden met softskills

Tevens waren ze geïnteresseerd over de gedragsverandering die nodig is om BIM te gaan toepassen. Als ANNO1809 geloven wij dat je naast de technische innovatie ook moet investeren in die sociale innovatie. Regelmatig zien wij dat die focus vooral ligt op de technische innovatie. Fijn om te zien dat deze projectleiders- en managers snappen dat er een goede mindset en proactief houding nodig is en dat de techniek dat vanzelf wel komt. 

BIM-cursussen aangepast op jouw vraagstuk

Bedankt Saskia Kock en Hanneke Pronk voor deze energieke en interactieve training. Wil jij voor jouw bedrijf ook zo’n training op maat? Kijk dan op onze site naar ons aanbod, neem contact op met ANNO1809 en volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de trainingen.

Wil je ontdekken welke BIM-training het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.