+31 (0)76 531 00 33

Werken bij ANNO1809

12-07-2021 - 

ANNO1809 is een opleidingsbureau op gebied van digitalisering in de bouw. ANNO1809 gelooft dat je niet alleen moet investeren in technische innovaties, maar ook de focus moet leggen op sociale innovatie. Het bedrijf is in 2015 opgericht door BIM specialist Marcel van Bavel en HRD expert Jozef Derksen. We zijn gevestigd in Breda & Tilburg. Ondertussen hebben we 9 trainers om ons heen verzameld, waar we hecht mee samenwerken.  Trainers uit de praktijk die dagelijks ook BIM projecten nog begeleiden. 

Waar wij in geloven
ANNO1809 gelooft dat technologische ontwikkelingen alleen kunnen excelleren als talent en technologie op de juiste plaats en manier worden ingezet. Alleen wendbare individuen, teams en organisaties zullen in staat zijn succesvol in te spelen op de ontwikkelingen in de bouwwereld. Daarbij geloven wij dat mensen die vanuit hun drijfveren en talenten werken, gelukkiger zijn en beter presteren. In een effectief opererend team wordt daarom optimaal gebruikgemaakt van elkaars sterke kanten en wordt er op een open manier gecommuniceerd en feedback gegeven. Het succesvol toepassen van BIM vereist daarom kennis, wendbaarheid en inzicht in het individu en het team. Dit zijn dan ook de bouwstenen van onze trainingen en opleidingen.

Onze visie
Technologie heeft een enorme impact op ons leven. Mensen en organisaties die inspelen op deze veranderingen, werken aan hun eigen succes. Wij geloven dat je door bewust te zijn van jouw talenten beter kunt inspelen op de continue ontwikkelende technologieën. Middels een mix van ontwikkel- en trainingsvormen geven we onze klanten inzichten in hun talenten en kracht, en hoe je deze in combinatie met technologie succesvol kan inzetten

Met technologie en informatie verbeteren we continu onze eigen dienstverlening. Deze is software-onafhankelijk. Naast fysieke trainingen, ontwikkelen wij ook blended learnings. Met onze opleidingen en trainingen maken we mensen bewust van de mogelijkheden van technologie en het toepassen daarvan in hun dagelijks werk. Onze trainers maken de trainingen praktisch en toepasbaar door middel van verschillende gamification vormen

Ons team
Bij ANNO1809 werken mensen met ieder hun eigen specialisme en talenten. Hardwerkende mensen die betrokken zijn met hun vak. Wij zijn een hecht team, die allemaal geloven in dezelfde visie van ANNO1809. Waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Waar samen geluncht, geborreld en successen worden gevierd.

Wat zoeken wij? 

  • Zit jouw drive in het ontwikkelen van mensen en organisaties? 
  • Heb je affiniteit met Digitaal Bouwen / BIM en het trainersvak?
  • Wil je deel uitmaken van groeiende club met unieke opleidingsprogramma’s? 
  • Wil je aan de tekentafel zitten voor de verdere ontwikkeling van onze organisatie?

Kan jij 4x volmondig ja knikken op de bovenste vragen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact