+31 (0)76 531 00 33

Terugblik BIM-manager opleiding

31-03-2021 - 

De eerste groep van de BIM Manager opleiding is al een tijdje van start. Daarom kijken we terug met BIM-Manager Marcel Jansen van Slokker Bouwgroep op de eerste opleidingsdagen:

Ik heb de opleiding tot nu toe ervaren als zeer informatief. De opgedane kennis is hierbij direct inzetbaar in eigen organisatie. Buiten de vele handvatten geeft deze opleiding energie om met die handvatten aan de slag te gaan en Slokker Bouwgroep nog verder te professionaliseren.

Als BIM-manager wil ik me persoonlijk blijven ontwikkelen en deze opleiding helpt daar zeker bij. De opleiding bestaat voor 80% uit softskills en 20% techniek, middels deze opleiding kan ik het digitale bouwen nog effectiever implementeren in onze organisatie en mijn collega’s nog beter meenemen in de digitale transitie in de bouw. De opleidingsdagen zitten goed in elkaar, er is een goede verdeling tussen praktijk en theorie. Daarbij zijn er genoeg mogelijkheden om te kunnen sparren met andere deelnemers. Ondanks de Covid-19 situatie is het erg interactief en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Er zijn mogelijkheden om te sparren met de trainers en daarbij werkt de wisselwerking tussen 2 diverse trainers erg goed. Dit is zeker een meerwaarde van de opleiding. De trainers zelf zijn beiden op hun eigen expertise zeer kundig en weten het op een interactieve en informele manier over te brengen en hierbij de deelnemers te inspireren. De diversiteit tussen de deelnemers draagt daar zeker aan bij.

Mocht je betrokken zijn bij de implementatie van BIM en het digitale bouwen is deze opleiding zeker aan te raden. Je ontvangt goede handvatten om er direct mee aan de slag te gaan en je organisatie verder te brengen.

Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact