+31 (0)76 531 00 33

Interview met Twan Dekkers over BIM-manager opleiding

29-06-2021 - 

De eerste groep van de BIM-Manager opleiding is al bijna ten einde gekomen. Vandaag kijken we terug met BIM-Manager Twan Dekkers van KlokGroep Nijmegen op de afgelopen 9 maanden.  

Ik kijk erg positief terug op de afgelopen periode en heb de opleiding dan ook ervaren als goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Met als hoogtepunt de storytelling workshop van Harry Slagman.

Ik heb de meeste raakvlakken met de softe kant van de opleiding. Met name ‘hoe ga je om met persoonlijke ontwikkeling van mensen, de cultuur en de strategie in je organisatie’ sprak mij erg aan. Je leert hoe je met verschillende bedrijfsculturen en strategieën omgaat.   Ik denk dat ik  de opleiding voor minimaal 50% toepas in mijn eigen plannen. Alles komt in sneltrein sinds ik de geleerde technieken uit de opleiding toepas. Sinds de opleiding kan ik mijn plannen veel beter overbrengen op de mensen. Ik kijk nu meer naar het menselijke en strategische aspect bij de implementatie dan alleen de technische kant.

De manier van training geven is van hoge kwaliteit en heeft een persoonlijke benadering. Iedereen komt evenveel aan bod. Tijdens de opleiding leer je de concullega’s steeds beter kennen en hierdoor ontstaat er een goede dynamiek.

Ik zou de opleiding zeker aanraden. Heel sterk aan de opleiding is de softe kant van verandermanagement. Verder leer je hoe je een plan moet maken, om BIM beter te implementeren binnen je eigen organisatie. Daarnaast is een belangrijk aspect hoe je organisatiesensitiviteit op een slimme manier kan toepassen. Elke opleidingsdag krijg je goede opdrachten mee om zelf aan de slag te gaan. 

Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact